Kandil Simidi 10'lu #30000738 | CarrefourSA

Kandil Simidi 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
41,50 TL 39,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Kandil Simidi 10'lu

 

Türk İslam kültüründe özellikle mübarek geceler olarak kabul edilen kandil gecelerinde komşuların birbirine ikram ettiği, sokaklarda dağıtılan ve lezzetli bir seçenek olan kandil simidi, her zaman tüketilebilecek gevrek bir atıştırmalık olarak paket halinde de temin edilebiliyor. Özel bir şekilde geleneksel tarifle üretilmiş Kandil Simidi ürünü, susam ve çörek otu gibi süslemeler ile renkli ve taze bir ürün sağlıyor. Kandil simidi gibi ürünleri CarrefourSA reyonlarında her zaman taze şekilde bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Süt ve Kahvaltılık reyonu içerisinde Simit, Poğaça ve Tatlı Çörekler bölümünde ulaşabileceğiniz Kandil Simidi X 10 ürünü, kahvaltılarda çay, süt, meyve suyu veya meşrubatlar ile birlikte ya da gün içerisinde misafirlerinizle evinizde veya iş yerinde tüketebileceğiniz bir seçenek olarak tercih edilebilir. Ağzı kilitli paket içerisinde her zaman taze bir şekilde muhafaza edebileceğiniz bu ürünü, son tüketim tarihine kadar her zaman gevrek ve aromasını yitirmemiş bir şekilde tüketebilirsiniz. Yağ oranı, tuz oranı ve diğer içerikleri ile birlikte tam bir lezzet oluşturan bu ürün, çocuklar ve yetişkinler için idealdir.

 

Alerjen Bileşenler
Gluten,susam,yumurta

Muhafaza Şartları
Serin,kuru,kokusuz ortamda saklayınız

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız