Kavaklıdere Nar Ekşisi 350 ml #30003408 | CarrefourSA
Marka: KAVAKLIDERE

Kavaklıdere Nar Ekşisi 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kavaklıdere Nar Ekşisi 350 ml Doğanın en lezzetli ve faydalı meyvelerinden birini özlü bir sosa dönüştürerek mutfaklara kazandıran Kavaklıdere Nar Ekşisi 350 ml, şık ve pratik şişesinde sunuluyor. 350 mililitre içerik barındıran ürün şişesinin güvenli kapağı sadece tüketici tarafından açılabiliyor. Küçük kulpu kullanımını kolaylaştırıyor. Yemek sofralarına renk, sağlık ve zenginlik katan ürün, pek çok farklı yiyeceğe çeşni olarak katılabiliyor. Sevdiklerinizle paylaştığınız keyifli sofraları, misafirlerinizi ağırladığınız özel yemek masalarını daha renkli kılmak, sağlıklı bir lezzetle çeşitlendirmek için ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ürün Kodu: 391692
İçindekiler Bilgisi
Nar suyu konsantresi,glikoz şurubu,asitlik düzenleyici,sitrik asit E330,su,koruyucular,potasyum sorbat E202,sodyum benzoat E211,renklendirici (karamel E150)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Kavaklıdere Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-026679

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız