Kıymalı Su Böreği Kg #30099449 | CarrefourSA

Kıymalı Su Böreği Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

"Kıymalı Su Böreği

Geleneksel hamur işi lezzetlerinin başında gelen Kıymalı Su Böreği CarrefourSA Börekler reyonundan sofralara geliyor.
Damakların aradığı nefis tadıyla geleneksel usullerde hazırlanan ürün, istenilen miktarda tartılarak satışa sunuluyor. Hijyenik sağlıklı ambalajı içerisinde en kısa sürede adresinize ulaştırılan su börekleri, CarrefourSA tarafından güvenilir usta ellere hazırlatılıyor. Özellikle anne usulü börek tatlarını sevenler için ideal bir seçenek olan ürün, kıvamı ve lezzetiyle de beklentileri karşılıyor. Etkin gıda güvenliği koşulları ve kontrolleri altında imal edilen böreklerde sağlıklı, kaliteli kıyma, un, yumurta gibi malzemeler kullanılıyor. Ürünü buzdolabında saklamanız ve kısa zamanda tüketmeniz öneriliyor.
Karbonhidrat, protein ve yağ değerleri açısından oldukça besleyici olan böreği küçük - büyük herkes severek yiyebilir. Başta kahvaltıda olmak üzere, çay saatlerinde ve diğer ara öğünlerde değerlendirebileceğiniz üründen, konuklarınız için pratik bir ikramlık olarak da faydalanabilirsiniz. Yemek öncesi yağsız tavada veya fırında ısıtarak ara sıcak şeklinde de servis edebilirsiniz. Aperitif tabaklarda peynir, zeytin ve diğer çeşniler eşliğinde sevdiklerinize sunabilirsiniz. Ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin ve kolaylıkla sipariş verin.
Ürün Kodu: 90156
"
İçindekiler Bilgisi
Özel Amaçlı Buğday Unu, Kıyma, Yumurta, İçme Suyu, Ayçiçek Yağ, Mısır Nişastası, Sofra Tuzu

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız