Bizim Mutfak Ezogelin Çorba 80 G #30099647 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Ezogelin Çorba 80 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,15 TL

adet
Bizim Mutfak Ezogelin Çorba 80 g CarrefourSA reyonlarında Hazır Çorbalar bölümünde yer alan Bizim Mutfak Ezogelin Çorba 80 g Türk mutfağının en sevilen lezzetini sofranıza getiriyor. Özenle seçilen malzemelerden yapılan ürünün içeriğinde mercimek, pirinç, domates ve kırmızı biber bulunuyor. Taze sebze, bakliyat ve baharat gibi doğal malzemelerden hazırlanan ürün, geleneksel yöntemler kullanılarak kurutuluyor ve çorba haline getiriliyor. Trans yağ, yapay aroma ve renklendirici içermediğinden doğal ve gerçek lezzeti ile öne çıkıyor. Bir ürün paketinden 4 kişilik porsiyon çıkıyor. Hazırlaması oldukça kolay ve pratik olan ürün mutfakta size zaman kazandırıyor. Kalabalık aileler ve öğrenciler tarafından tercih edilen hazır çorba, korunaklı ve vakumlu ambalajında ilk günkü tazeliğini her zaman koruyor. Mutfak dolabında kolayca saklanabilen ürün, sevdiklerinize lezzetli sıcak içecekler yapmanıza olanak sağlıyor. Siz de geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetini denemek istiyorsanız Bizim Mutfak çorbayı hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz. Ürün Kodu: 92942
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, kırmızı mercimek unu (%26), pirinç, tuz, tarhana [buğday unu, irmik (buğday ürünü), yoğurt (süt ürünü), çavdar unu, biber salçası, domates salçası (%2,6), soğan, maya, tuz], şeker, kurutulmuş nane (%1) (ışınlanmıştır), maya özütü, kurutulmuş soğan, bitkisel yağlar(palm, kanola), aroma vericiler, asitlik düzenleyici (sitrik asit), baharat (ışınlanmıştır), tatlı kırmızıbiber özütü, zerdeçal (ışınlanmıştır), naturel sızma zeytinyağı, kurutulmuş sarımsak, nişasta (mısır), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), yumurta tozu, kereviz, kurutulmuş patates (sülfit içerir).

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri, gluten, yumurta tozu, kereviz ve sülfİt içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PASİFİK TÜKETİM ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000157

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 35
Enerji (kj) 146
Yağ (g) 0.6
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 4.9
Lif(g) 9.9
Protein (g) 1.6
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız