Knorr Fırında Tavuk Otlu Çeşni 32 g #30039469 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fırında Tavuk Otlu Çeşni 32 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Pratik aile yemeklerinden davet yemeklerine tavuk çeşitleri menü hazırlamada ilk akla gelen alternatifler arasında yer alıyor. Özellikle kırmızı et tüketmeyenler ve daha ekonomik bir sofra hazırlamak isteyenler için tavuk öne çıkıyor. Gıda ve yemek malzemeleri reyonlarından temin edebileceğiniz KNORR FIRINDA TAVUK OTLU ÇEŞNİ 37GR ile tavuğunuzu hem daha farklı bir lezzete kavuşturma olanağı elde edebilir hem de pratik bir şekilde hazırlayıp sunabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında salça, harç ve bulyonlar arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

KNORR FIRINDA TAVUK OTLU ÇEŞNİ 37GR ile 1kg baget tavuğu çeşnilenebilir ya da damak tadınıza göre kullandığınız çeşni miktarını azaltıp artırabilirsiniz. İçerisinde fırın torbası ile birlikte satışa sunulan bu ürün toz karışım şeklinde bir forma sahip. Tavuklarınızı fırın torbasına koyup çeşniyle karışması için salladıktan sonra fırına vermeniz yeterli oluyor. Kekik ve fesleğen tadı ve kokusunu hissederek tavuk tüketmenizi sağlayan bu ürün koruyucu içermiyor. Kullanması pratik olan bu çeşniyi kullanarak tavuklarınızı kısa sürede pişmeye hazır hale getirebilir ve tavuklarınız pişerken sofranızın diğer detayları ile ilgilenebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız