Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G #30298906 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Baharat&Sarımsak 34 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL 24,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Canınız nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavuk çekti ama kıvamını tutturamamaktan korkuyor ve saatlerinizi mutfakta harcamak istemiyor musunuz? En güzel lezzetleri en pratik tariflerle buluşturan Knorr’dan benzersiz bir baharat şöleni ile tanışmanın tam zamanı! Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni ile nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavuklar pişirmek hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştı.

Mevsiminde toplanmış baharatların tazeliğini ve dengeli uyumunu aynı pakette buluşturan Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni, yemeklerinizin tadını istediğiniz kıvamda sarımsak ile taçlandırır. Üstelik dakikalar içinde hazırlanabilen bu tarifin içeriği de oldukça zengin! Yüksek oranda lif içeren Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni ile tadı damağınızda kalan lezzetlere hemen ulaşabilirsiniz.

Knorr şefleri tarafından özel olarak hazırlanan bu lezzet şöleninin hazırlanışı da son derece basit. Nasıl mı? Sadece 1 kg tavuğu Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni’nin içinden çıkan fırın torbasında nefis çeşnisi ile buluşturalım. Sarımsak ve baharatların uyumu ile harmanlanan tavuğumuzu 180 C fırında 40-45 dakika pişirelim.

Fırından çıkan tavukları servis ederken torbanın içinde kalan enfes sosu üzerinde gezdirip lezzetini taçlandıralım. Knorr Fırında Tavuk Baharatlı ve Sarımsaklı Çeşni içinden çıkan fırın torbası ve pratik kullanımı ile size mutfakta olmayı sevdirecek. Pratik ve lezzetli tarifler arayanların tercihi Knorr ile nar gibi kızarmış içi sulu sulu tavukların tadına varmak artık çok kolay.

İçindekiler Bilgisi
Mısır nişastası, şeker, iyotlu tuz, sarımsak (%10,5), kurutulmuş öğütülmüş domates, tatlı kırmızı biber özütü, aroma verici, kekik (% 3,5), fesleğen, kurutulmuş öğütülmüş soğan, karabiber (%2), kişniş, acı kırmızıbiber (%1,4), bitkisel yağ (ayçiçek)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda gluten, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, çam fıstığı, kereviz, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Beslenme ve Sağlık Beyanı Var mı ?
Yüksek oranda lif içerir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768, Ümraniye/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 312 16
Enerji (kj) 1316 16
Yağ (g) 11 16
Doymuş Yağ(g) 5.4 27
Karbonhidrat (g) 84 32
Şekerler (g) 24 27
Lif(g) 6.8 27
Protein (g) 4.9 10
Tuz(g) 11.4 190
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız