Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Kekikli Fesleğenli Susamlı 29 g #30298909 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Kekikli Fesleğenli Susamlı 29 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL 24,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Kekik ve fesleğenin taze tadı ve hoş kokusuna bayılanlardan mısınız? Knorr sizler için kekik ve fesleğenin benzersiz uyumunu susamının nefis aroması ile buluşturuyor. Yemeklerin lezzetini taçlandırmak ise size kalıyor. Knorr Kekikli Fesleğenli Susamlı Tavuk Çeşnisi ile tanışmanın tam zamanı! Taze fesleğen, kekik ve susamı mevsiminde topluyor, tıpkı annelerin yaptığı gibi kurutup kilerimizde saklıyoruz. Lezzetli yemekler için malzemeleri şeflerimizin usta dokunuşlarıyla dengeli bir şekilde harmanlıyor; hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayan paketlerimiz ile baharatların tazeliğini uzun süre koruyoruz. Nar gibi kızarmış, içi sulu sulu tavuklarınızın lezzetini baharat dengesi ile taçlandırıyor, sofralarınıza benzersiz bir tat sunuyoruz. Knorr Kekikli Fesleğenli Susamlı Tavuk Çeşnisi ile tarif bizden, lezzet dokunuşu sizden! Bu enfes tarifi hazırlamak için yapmanız gerekenler çok kolay. Knorr Kekikli Fesleğenli Susamlı Tavuk Çeşnisi paketinden çıkan fırın torbasında tavuklarınızı ve kekikli fesleğenli çeşniyi birleştirin, hafifçe sallayın. Ardından 180°C fırında 40-45 dakika pişirin. Tavukları daha da lezzetlendirmek için torbada kalan sosu servis tabağında gezdirebilirsiniz. İşte bu kadar! Yapımı en zor yemekleri bile en pratik tariflerle sunan Knorr’dan Knorr Kekikli Fesleğenli Susamlı Tavuk Çeşnisi, mutfakta olduğunuz her andan keyif almanızı ve aradığınız lezzetleri yakalanmanızı kolaylaştıracak. Üstelik yapımı son derece kolay bu tarifin içeriği de oldukça zengin. Knorr Kekikli Fesleğenli Susamlı Tavuk Çeşnisi yüksek oranda lif içeriyor. Size ve sevdiklerinize ise afiyetle yediğiniz yemeklerin tadını çıkarmak kalıyor. Knorr. Lezzeti iyilikten.

İçindekiler Bilgisi
Mısır nişastası, şeker, iyotlu tuz, kurutulmuş öğütülmüş domates, aroma verici, susam (%6), sarımsak (%5,7), fesleğen (%5,5), kekik (%4), tatlı kırmızı biber, maydanoz, biberiye, kurutulmuş öğütülmüş defne

Alerjen Bileşenler
Susam içerir. iz miktarda gluten, yumurta,süt ve süt ürünleri , hardal, soya , çam fıstığı,kereviz, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Kullanım Talimatı
1. Knorr Kekikli & Fesleğenli & Susamlı Tavuk Çeşnisi'nin ambalajını belirtilen yerden keselim, içerisindeki fırın torbasını ve klipsi çıkaralım. 2. Fırın torbasına 1 kg tavuk bageti koyup, içine 1 paket ( 29 g ) Knorr Kekikli & Fesleğen

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768, Ümraniye/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 318 16
Enerji (kj) 1343 16
Yağ (g) 11 16
Doymuş Yağ(g) 4 20
Karbonhidrat (g) 71 27
Şekerler (g) 22 24
Lif(g) 8 32
Protein (g) 5.6 11
Tuz(g) 13 217
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız