Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Mangal Lezzeti 29 g #30298910 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Mangal Lezzeti 29 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL 24,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Fırında pişirdiğiniz tavuklarınızda mangal lezzeti almaya ne dersiniz? Knorr’dan nefis bir tat daha: Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi. Tam tadında ve en taze baharatlarla harmanlanmış enfes tavuk lezzetine ulaşmak için baharatları mevsiminde topluyor, tıpkı annenizin yaptığı gibi kurutup kilerimizde saklıyoruz. Bu sayede farklı baharatları ilk günkü tazeliklerinde sofralarınıza taşıyoruz. Daha lezzetli tavuklar için birbiriyle uyumlu baharatları şeflerimizin dokunuşlarıyla harmanlıyoruz. Hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayan Knorr paketlerimiz ile baharatların tazeliğini her mevsim koruyoruz. Nar gibi kızarmış, içi sulu sulu mangal lezzetinde tavukları evinizde afiyetle yemek de size kalıyor. Üstelik pişirmesi de çok kolay! Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi, içinden çıkan fırın torbası ve taze baharat çeşnisi ile yemeklerinizi en pratik ve en kolay şekilde pişirmenizi sağlıyor. Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi ile mangal lezzeti tadında tavuklar pişirmek için tavuklarınızı içinden çıkan fırın torbasında, baharatların dengeli uyumu ile hazırlanmış çeşnisi ile birleştirin. Daha sonra tek yapmanız gereken mangal tadındaki tavuklarınızı fırında pişirmek. İşte hepsi bu kadar! Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi hem pratik yapımı hem de yüksek oranda lif içermesi ile lezzetli ve içeriği zengin yemekler pişirmenizi kolaylaştırıyor. Knorr olarak hazırlanışı saatler alan yemekleri bile pratik şekilde sofralarınızla buluşturuyor, sizin ve sevdikleriniz için yemeklerinizin lezzetini çeşitlendiriyoruz. Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi ile canınız her mangal çektiğinde bu tada evlerinizde kolayca ulaşmanız artık mümkün! Knorr. Lezzeti İyilikten.

İçindekiler Bilgisi
Mısır nişastası , iyotlu tuz , şeker , kurutulmuş öğütülmüş soğan (% 10,5), kekik (% 10), sarımsak (% 8,5), aroma verici, kimyon, tatlı kırmızı biber özütü (% 4), pul kırmızıbiber, karabiber, bitkisel yağ (ayçiçek), kırmızıbiber

Alerjen Bileşenler
İz miktarda gluten, yumurta, süt ve süt ürünleri, hardal, soya, kereviz, çam fıstığı, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Kullanım Talimatı
1. Knorr Mangal Lezzeti Tavuk Çeşnisi'nin ambalajını belirtilen yerden keselim, içerisindeki fırın torbasını ve klipsi çıkaralım. 2. Fırın torbasına 1 kg tavuk bageti koyup, içine 1 paket ( 29 g ) Knorr mangal lezzeti tavuk çeşnisini dök

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768, Ümraniye/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 307 15
Enerji (kj) 1314 15
Yağ (g) 10 14
Doymuş Yağ(g) 4 20
Karbonhidrat (g) 70 27
Şekerler (g) 15 17
Lif(g) 8.8 35
Protein (g) 4.8 10
Tuz(g) 14.9 248
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız