Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Acılı Baharatlı 31 g #30298907 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi Acılı Baharatlı 31 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL 24,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Siz de acılı tavuk sevenlerden misiniz? Mutfakta size tarifsiz lezzet patlamaları yaşatacak bir yardımcı ile tanışmaya ne dersiniz? Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi enfes tavuklar pişirmenizi kolaylaştırmak için hazırlandı. Mevsiminde toplayıp kuruttuğumuz birbirinden nefis, Anadolu’da yetişen baharatları; şeflerimizin özel dokunuşlularıyla dengeli bir şekilde harmanlıyoruz. Size ve sevdiklerinize istediğiniz her an lezzet şöleni yaşatmak için Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi’ni ışık, nem ve hava gibi dış etkenlere dayanıklı paketlerimizde güvenle saklıyoruz. Böylece her mevsim aynı tazelikte olan baharatlarla yemeklerinizi taçlandırmanızı kolaylaştırıyoruz. Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi ile tadı damağınızda kalan acılı tavukları en pratik şekilde hazırlamanız için paketin içine bir de fırın torbası ekliyoruz. Bundan sonraki bütün dokunuşları ise size bırakıyoruz. Nasıl mı? Fırın torbasında tavuklarınızı ve acılı baharatlı çeşniyi birleştirin, hafifçe sallayın. Ardından fırında pişirin. İşte bu kadar! Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi ile nar gibi kızarmış leziz tavuklar pişirmek artık çok pratik! Üstelik yapımı oldukça kolay bu tarifin içeriği de oldukça zengin. Knorr Acılı Baharatlı Tavuk Çeşnisi, yüksek oranda lif içerir. Benzersiz bir acılı tavuk lezzeti sunan Knorr, yılların getirmiş olduğu mutfak tecrübesi ile soflarınızı şenlendiriyor. Yapımı en zor yemekleri bile en pratik tariflerle sunan Knorr, mutfakta olduğunuz her andan keyif almanızı ve aradığınız lezzetleri yakalanmanızı sağlamak için çalışıyor. Knorr. Lezzeti İyilikten.

İçindekiler Bilgisi
Kırmızı biber (acı) (%22), mısır nişastası, iyotlu tuz, şeker, sarımsak,kurutulmuş öğütülmüş domates, tatlı kırmızı biber özütü, karabiber (% 2,9), kekik, aroma verici, bitkisel yağ (ayçiçek), fesleğen, kişniş, kurutulmuş öğütülmüş defne, biberiye (% 0,02)

Alerjen Bileşenler
iz miktarda gluten, yumurta,süt ve süt ürünleri , hardal, soya , çam fıstığı,kereviz, antep fıstığı, fındık, badem ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz.

Kullanım Talimatı
1. Knorr Acılı & Baharatlı Tavuk Çeşnisi'nin ambalajını belirtilen yerden keselim, içerisindeki fırın torbasını ve klipsi çıkaralım. 2. Fırın torbasına 1 kg tavuk bageti koyup, içine 1 paket ( 31 g ) Knorr acılı & baharatlı tavuk çe#

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768, Ümraniye/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 302 15
Enerji (kj) 1269 15
Yağ (g) 8.9 13
Doymuş Yağ(g) 3.5 18
Karbonhidrat (g) 68 26
Şekerler (g) 26 29
Lif(g) 11 44
Protein (g) 5.8 12
Tuz(g) 13.8 230
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız