Koroplast Perforeli Streç Film 100m #30094596 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Perforeli Streç Film 100m

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
359,00 TL 249,95 TL

CarrefourSA Kart İle
Koroplast Perforeli Streç Film 100 MT

Züccaciye ürünleri sayesinde ev düzeninin sağlanması oldukça kolay bir hal almaktadır. Ev düzeni genel manası ile ev içerisinde bulunan eşyaların düzenli bir şekilde saklanabilmesi ve o şekilde kalabilmesi işlemleri sayesinde gerçekleştirilebilen bir kavram olarak adlandırılmaktadır. Ev düzeninin gerçekleştirilmesi için ev içerisinde bulunan gıda ve diğer her türlü eşyaların düzenli bir şekilde saklanması gerekmektedir. Yapmış olduğumuz yemeklerin ya da herhangi diğer çeşit gıdaların kaplar içerisinde saklanması için üstünün örtülmesi gerekmektedir. Çoğu zaman kapların üstü örtülmediği takdirde kapların içerisinde bulunan gıda bozulmaktadır. Kapların üstünün örtülmesi için ise koroplat perforeli streç film 100 mt ürünü tam manası ile bir çözüm sağlamaktadır. Sahip olduğu perfore sayesinde kolay bir şekilde kesilebilen streç film sayesinde kaplarınızın ağzını etkili bir şekilde kapatabilir ve kap içerisindeki besinin bozulmasını engelleyebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürünü sakın kaçırmayın.

Yiyecek koruyucular reyonlarınız ziyaret ederek bulabileceğiniz koroplast perforeli streç film 100 mt ürünü sahip olduğu kolay kullanışı sayesinde kaplarınızın üstünün kapanması için en ideal çözümü sunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız