Köy Ekmeği 500 g #20000037 | CarrefourSA

Köy Ekmeği 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,00 TL

adet
"Köylerin mis gibi ekmek koktuğu nostaljik günlerden gelen bir ürün olan büyük köy ekmeği ile geçmiş zamanların en doğal lezzetlerinden birini tatma fırsatı yakalayacaksınız. Ekiminden hasat zamanına kadar en doğal yöntemlerle yetiştirilen buğdaydan elde edilen kaliteli un, yine aynı şekilde en doğal kaynaklardan alınan kaynak suyu ile buluştu ve ortaya bu mükemmel ekmeğin hamuru yoğurulmuş oldu. Son derece hijyenik ortamlarda, el değmeden üretilen ve aynı şekilde el değmeden paketlenen büyük köy ekmeği, sofranıza bambaşka doğal bir lezzet katmaya geliyor.Süt & kahvaltılık reyonununun ekmekler bölümünden kolaylıkla ulaşabileceğiniz, tam kıvamında kızarmış bu çıtır çıtır lezzeti tekrar tatmak isteyeceğinizden hiç şüphemiz yok. 500 gramlık paketler halinde satılan bu ekmek normal ekmeklere göre uzun süre bayatlamadan saklayabileceğiniz ürünlerden biri. Bu lezzetli ürünü satın aldığınızda en taze hali ile size ulaşır. Gerçek ve doğal lezzete ulaşmanın en kolay yollarından birini takip edin; ürünü sepetinize atın, satın alın ve sofranızdaki bu ürüne gelecek övgülerin ve bu muhteşem tadın keyfini sürün.Ürün Kodu: 3569


Büyük Köy Ekmeği 500GR"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu,Çavdar Unu,İçme Suyu,Kepek Unu, Maya(Saccharomyces Cerevisiae),Tuz, Rogena(Prejelatinize, Buğday Unu, Kavrulmuş Buğday Malt Unu ,Arpa Malt Ekstrakt) ,Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız