Kühne Acı Közlenmiş Biber 670 Gr #30057191 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Acı Közlenmiş Biber 670 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
Kühne Acı Közlenmiş Biber 720 ml

Acı biber, Türk sofralarının vazgeçilmez parçalarından biri olurken, özellikle farklı yörelerde üretilen acı biber ürünlerinin konserve haline getirilmesi için Kühne markası, önemli bir tercih oluşturuyor. Kühne markası tarafından özel bir şekilde Türk tipi olarak üretilmiş ve hiçbir yabancı madde içermeyen Kühne Acı Közlenmiş Biber 720 ml ürünü, gurme serisi içerisinde yer alan özel bir lezzet sağlıyor. Kühne markası ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Konserveler bölümünde yer almakta olan Kühne Acı Közlenmiş Biber 720 ml ürünü, koruyucu ve renklendirici içermeyen yapısı ile birlikte acı ve ekstra lezzetli bir seçenek sağlıyor. İster kahvaltılarda ister öğlen yemekleri veya akşam yemeklerinde salata ya da garnitür olarak tüketebileceğiniz bu ürün, yemeklere ekstra bir lezzet katıyor. Özellikle yoğurt, krem peynir ya da farklı sebzeler gibi lezzetler ile birlikte tüketildiğinde çok daha farklı bir tat oluşturuyor. Uzun süre dayanıklılığını koruyan ve cam ambalaj içerisinde saklanan bu ürün, içeriğinde su, şeker, tuz, sirke ve sarımsak gibi eklentiler barındırırken, protein ve düşük yağ içeriği sağlıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız