Kühne Balsamik Sirke 500 ml #30098813 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Balsamik Sirke 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,90 TL

adet
 KÜHNE BALSAMİK SİRKE 500 ML

 Kühne Balsamik Sirke 500 Ml İtalya’ya özel olan farklı bir tür sirke lezzetini sizlere sunmaktadır. Balsamik sirke diğer sirkelere lezzet, yapılış ve koku olarak faklı şekilde karşınızı çıkmaktadır. İtalya’nın Modena şehrinde yetişen üzümlerin işlenmesi ile elde edilmektedir. Bu üzümler işlenerek güneş görmeyen şişelerde saklanmaktadır. Bu şekilde üretilen balsamik sirkenin dünya üzerinde en ünlü üreticilerinden bir tanesi Ponti firmasıdır. Kühne markası, Ponti firmasından almış olduğu lezzetli balsamik sirkeleri şişeleyerek sizlere sunmaktadır. CarrefourSA içeisinde ketçap, mayonez ve soslar reyonunda bulabilirsiniz.

 Kühne Balsamik Sirke 500 Ml cam şişe ile sizlere sunulmaktadır. Neredeyse üç yüzyıldır sahip olduğu tecrübe ile kaliteli soslar ve sirkeler sunan marka balsamik sirke ile de bu kalitesini göstermektedir. Latince aromatik kokular anlamına gelen balsamik sirke, salatalar başta olmak üzere ızgara yapılan etlerde kullanılabilmektedir. Yıllandırılarak hazırlanan balsamik sirke insan sağlığı açısından çok faydalı bir gıdadır. Kalp, bağışıklık sistemi, sindirim sistemi ve benzeri pek çok konuda faydaları görülebilir. Cam şişede ve buzdolabında saklanarak uzun süre tazeliği korunabilir ve sorunsuz kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi üzüm suyu konsantresi, renklendirci, karamel , antioksidan (kükürt dioksit )

Alerjen Bileşenler
Kükürt dioksit

Menşei Ülke
İtalya

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 88
Enerji (kj) 375
Karbonhidrat (g) 17
Şekerler (g) 17
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız