Kühne Barbekü Sos 250 ml #30062887 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Barbekü Sos 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
Kühne Barbekü Sos 250 ml

Soslar, yemeklere lezzet katan ve farklı bir kullanım oluşturan ürünler olurken, özellikle barbekü sos son yıllarda mutfaklara daha sık girmeye başlayan gıda ve yemek malzemeleri arasında bulunuyor. Kühne markası tarafından özel olarak üretilen ketçap, mayonez ve soslar arasında yer alan Kühne Barbekü Sos 250 ml ürünü, koruyucu ve lezzetlendirici içermeyen yapısıyla doğal ve organik bir kullanım oluşturuyor.

CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümünde bulunan bu ürün, özellikle mangal ve ızgarada pişirilmiş et yemekleri ile birlikte çok uyumlu bir tat oluşturuyor. Tipik tütsü aroması sayesinde zenginleştirilmiş olan Kühne Barbekü Sos 250 ml ürünü, patates, et kızartma, mangal, pizza, hamburger veya sandviç seçenekleri ile birlikte eşsiz bir lezzet sağlıyor.

Ürün içeriğinde doğal olarak elde edilmiş domates püresi, glikoz şurubu, sirke, tuz, nişasta, karamel şekeri şurubu, baharatlar ve doğal aromalar bulunuyor. Bu özellikleriyle yüksek bir kalori değeri içermeden protein içeriği sunan bu sos, aynı zamanda ünlü restoranların et yemekleri için kullandığı eşsiz sosların tadını mutfağınıza taşıyor.

İçindekiler Bilgisi
Domates püresi, glikoz fruktoz şurubu, sirke,şeker, tuz, modifiye mısır nişastası, renklendirici (karamel, baharat, bitkisel yağ (kolza ağı), tütsü aroması

Menşei Ülke
Almanya

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 141
Enerji (kj) 600
Yağ (g) 0.6
Karbonhidrat (g) 31
Şekerler (g) 24
Lif(g) 1.1
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 3.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız