Kühne Salatalık Turşu 1062 ml #30098821 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Salatalık Turşu 1062 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30098821 - Kühne Salatalık Turşu 1062 ml

Kolay açılabilir ve kolay boşaltılabilir kavanozu ile Kühne Salatalık Turşusu, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

1 kilodan fazla olan kavanozu ile satışa sunulan Kühne Salatalık Turşusu, Türk tipi turşudur. Acılı olan bu ürün, içerisinde sarımsak barındırır. Kühne Salatalık Turşusu, asla renklendirici ve koruyucu içermez. Karışıktır. Suyun dışında, içinde lahana, salatalık, acur, havuç, sirke, tuz, kırmızı biber, gümüş soğan, acı biber, gök domates, lombardi biber, sarımsak, dereotu, asitlik düzenleyicisi (sitrik asit), ve doğal sarımsak aroması bulunur. Kühne markasına ait olan karışık turşuların küçük ve daha büyük kavanozlu çeşitleri olduğu gibi sade salatalık veya sade acı biber turşusu gibi çeşitleri de mevcuttur. Bu çeşitleri incelemek için CarrefourSA ürün arama kutusunu kullanabilirsiniz.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Salatalık Turşuları ve Salamuralar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Kühne markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Kühne Salatalık Turşusu ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Salatalık(%54), Su, Sirke, Tuz, Biber Şeritleri, Sarımsak(%0,88), Astlik Düzenleyici(Sitrik Asit), Doğal Sarımsak Aroması, Acı Biber Ekstraktı.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
970

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sokak İmpa İş Merkezi No:12 Kat:6 Bykoz/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-015278

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 12
Enerji (kj) 52
Karbonhidrat (g) 1.7
Şekerler (g) 0.3
Lif(g) 1.2
Protein (g) 1.3
Tuz(g) 3.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız