Kutahya Seramik Kütahya Porselen Adler Kahve Fincan Takımı 12 Parça #30147877 | CarrefourSA

Kutahya Seramik Kütahya Porselen Adler Kahve Fincan Takımı 12 Parça

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
399,90 TL

33,33 TL / Adet

adet
30147877 - Kütahya Porselen Adler Kahve Fincan Takımı 12 Parça

Misafirliklerin ve altın günlerinin resmi olmayan sponsoru Kütahya Porselen Adler Kahve Fincan Takımı12 parçası ve %23 indirimli fiyatıyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar gönderiyor.

Ev hanımlarının bu ürünü kimsenin ulaşamayacağı yükseklikteki raflara dizmelerinin nedenini anlamak aslında hiç zor değil. Aşina olduğunuz her evde, bir dolabın rafında mutlaka görebilirsiniz. Kahve içmeyi keyifli hale getiren Kütahya Porselen Adler Kahve Fincan Takımı, tek kelimeyle mükemmeldir. Kahveyi sarıp sarmalar ve size kahveyi kendi özünden sunuyormuşçasına onunla bütünleşir. Kahveyi cam bardakta içenlerin düşmanıdır. Harikuladedirler. En acı kahveler bile bu ürünün içerisindeyken güzel gelir size. Yeni evli çiftlere de hediye olarak götürülebilecek bir üründür.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Ziccaciye reyonlarının Kupa, Fincan bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, ürün çeşitliliğinde, yarattığı form ve dekor zenginliği ile rakiplerinden ayrılan Kütahya Porselen markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Adler Kahve Fincan Takımı’nı sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız