Le Petit Marseillais Onarıcı Bakım Kremi Shea Yağı Aloe ve Baalmumu 250ml #30123302 | CarrefourSA
Marka: LPM

Le Petit Marseillais Onarıcı Bakım Kremi Shea Yağı Aloe ve Baalmumu 250ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

LPM markasının her ürünü birbirinden kalitelidir. Tüm vücuda ipeksi bir dokunuş sunar. İçeriğinde yer alan koruyucu bileşenler sayesinde vücudun beslenmesini sağlar. Le Petit Marseillais Onarıcı Bakım Kremi Shea Yağı Aloe ve Baalmumu 250mlkuru ciltler için uygundur. İçerisinde tatlı badem ve argan yağı bulunur. Muhteşem bir kokuya sahiptir. 250 ml boyutunda bulunur. Bu sayede uzun süre kullanılabilir. Krem kuru ciltlerin derinlemesine beslenmesini sağlar. Uzun süreli kullanımlarda vücuda daha çok etki gösterir. LPM vücut kremi vücuda ipeksi bir dokunuş sunar. Nazikçe uygulaması yapılır. Çok güzel bir kokusu vardır. LPM nemlendirici kremi Carrefourse reyonlarından kolaylıkla satın almanız mümkündür.

LPM markası vücut şampuanı ve kremleri gibi kozmetik ürünleri konusunda büyük alternatifler sunar. Markanın geliştirdiği vücut kremleri cilde ışıltı katar. Güzellik sunar. Ayrıca beslenmesine yardımcı olur. Çünkü içeriğinde vücut besleyici malzemeler vardır. LPM nemlendirici vücut kremi (kavanoz) 2 kuru ciltler için oldukça idealdir. Kremi sabah akşam kullanabilirsiniz. Ayrıca duş sonrasında tüm vücuda nazikçe sürülebilir. Ardından da mis gibi bir koku ve narin bir cilt sizinle olur.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız