Lipton Earl Grey 100 g Kutu #30088211 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Earl Grey 100 g Kutu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Lipton Earl Grey 100 g Kutu

Mis gibi kokusu ve berrak görünümüyle çay keyfini ikiye katlayan tomurcuk ile kahvaltılar ve davetler ayrı bir güzellik kazanıyor.

CarrefourSA reyonlarında Diğer Klasik Çaylar bölümünde yer alan Lipton Earl Grey 100 g Kutu, özel bir tadı mutfağınıza taşıyor. Dökme veya demlik poşet ürünleri kullanırken demliğe ekleyeceğiniz bir tutamıyla bile benzersiz bir lezzet yakalayabilirsiniz. Tomurcuk olduğu için sek olarak demlemek, bazı tüketiciler için aroma açısından ağır gelebilir. Demlenirken içeceğe mükemmel bir koku ve tat veren ürünü, dostlarınıza, misafirlerinize güvenle ikram edebilirsiniz.

Ürünü kullanarak hazırladığınız içeceklerin içimi daha lezzetli, parlaklığı ve rengi çok daha canlı olur. Bergamot aromalı olarak çay tutkunlarına sunulan ürün ile mutfağınızda evin kalanına burcu burcu yayılan mis gibi bergamot aroması da sizin ve sevdiklerinizin içini açan vazgeçilmez bir alışkanlık haline gelir. Hava almasını ve nemlenmesini engellemek için hazırlanan teneke kutu ambalajında aroma verici özelliği ve ilk günkü tazeliği bozulmadan muhafaza edilebilir.

Kokusuyla fark yaratan lezzeti denemek sevdiklerinizle yapacağınız en keyifli sohbetlerin demini artırmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 31765

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız