Lipton Form Kirazlı 20'li 40 Gr #30072804 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Form Kirazlı 20'li 40 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL 34,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Lipton Form Kirazlı 20'li

CarefourSA Bitki Çayları bölümünde sunulan Lipton Form Kirazlı 20'li, özellikle kış mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sağıklı bir yaşamın kapılarını açan ürün ile hem hastalıklardan korunabilir hem de formunuzu koruyabilirsiniz.

Ürün, sağlığa faydalarının yanı sıra kokusu ve tadıyla da beğeni kazanıyor. Vücudun toksinlerden arınmasına yardımcı olan, bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlayan, B ve C vitamini deposu ürün, ödem söktürerek vücuttaki şişkinliği önlemekte de ciddi faydalar sağlıyor. Aynı zamanda karaciğer dostu olan bitki bazlı içecek, cilt kırışıklığını önlemeye ve lekeleri azaltmaya destek amaçlı olarak da kullanılabiliyor.

Ürünü, günün her saatinde gönül rahatlığıyla tüketebilir, formunuzu koruyabilirsiniz. Her fincan için bir süzen poşet ve kaynamış su ekleyerek hazırlayacağınız çayın demlenmesi için 3 4 dakika arasında kısa bir süre beklemeniz yeterli oluyor. Gün içinde 4 bardağa kadar tüketebileceğiniz kiraz lezzetiyle tatlandırılmış ürün ile dilediğiniz forma kavuşmanın kolaylaştığını göreceksiniz.

Doğadan gelen şifalı lezzetin yararlarından faydalanmak ve sağlıklı beslenme adına olumlu bir adım atmak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alarak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

Ürün Kodu: 343226

"
İçindekiler Bilgisi
Sinameki yaprağı, rezene, kiraz meyve sapı (%10), huş ağacı yaprağı, biberiye, barut ağacı kabuğu, aroma verici, funda otu, mate yaprağı, ısırgan.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Her fincan (200ml) için bir süzen poşet kullanın, üzerine taze kaynamış içme suyu ilave edin. 3-4 dakika kadar çayınızın demlenmesini bekleyin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız