Lipton Gold Ceylon Çay 500 Gr #30008816 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Gold Ceylon Çay 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
350,90 TL

adet
"Lipton Gold Ceylon çay 500 g

Uzun yapraklı Seylan ve Vietnam kökenli bitkilerin harmanlanmasıyla ortaya çıkan Lipton Gold Ceylon Çay 500 g ile buruk ve güçlü lezzetin tadına varabilirsiniz. Diğer Klasik Çaylar bölümünde sizlerin beğenisine sunulan ürün, klasik tatların dışına çıkıp farklı yoğunluklar ve lezzetler arayanlar için iyi bir seçenek oluşturuyor.

Kahvaltılarınızın yanında tüketebileceğiniz ürün, farklı aromasıyla gün içerisinde yapacağınız hamur işlerinize ve tatlılarınıza da çok iyi eşlik edecektir. Akşam yemeği sonrası günün yorgunluğunu atarken aynı zamanda sindirime yardımcı olmak açısından da tercih edebilirsiniz.

İnce kesim tekniğiyle harmanlanan yapraklarıyla doygun bir aroma kazanan ürün, porselen veya cam demliklerde gerçek lezzetini daha iyi ortaya koyuyor.

Ülkemizdeki Karadeniz çayı ile aynı türden gelen Seylan, Türk damak tadı için yabancı bir tür olmasa da aromadaki nüanslar dolayısıyla kendi karakteristik özelliklerini hissettiriyor. Hassas damakların ayırdına varabildiği lezzet farklılıkları, iki türün yetiştikleri bölgelerdeki iklim ve toprak dokusu özelliklerinden kaynaklanıyor. Siz de her gün tattığınız lezzette farklı bir aromaya yer vererek deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak isterseniz ürünü hemen sepetinize ekleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 105091

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demliğinize her bardak çay için bir tatlı kaşığı çay koyun. Bir kaşık da fazladan ekleyin. Çayınızı demlerken taze kaynamış içme suyu kullanın.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-151221

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız