Medifash Aura Junior-Dogs Yıkanabilir Bez Maske #30312591 | CarrefourSA
Marka: MEDİFASH

Medifash Aura Junior-Dogs Yıkanabilir Bez Maske

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,35 TL

Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske

Fonksiyonel ve etkili bir maske arıyorsanız tercihinizi siyah rengiyle ön plana çıkan Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske'den yana yapabilirsiniz. Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske'yi hemen sepetinize ekleyerek size bakteri, virüs ve alerjen partiküllere karşı %90 koruma sunan ve yıkanabilir özelliği sayesinde tekrar kullanılabilen harika bir ürüne sahip olabilirsiniz. 

Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske'nin özel dokulu, 3 katmanlı kumaşı 30 yıkamaya kadar dayanır. Terletmeyen yapısı ile maksimum konfor sunan Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske'yi, özel yüz uyum halkaları, burun bölgesindeki teli ve kulak aparatı ile yüzünüze göre rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Uluslararası standartlara uygun filtrasyon, nefes, mikrobiyal temizlik ve yıkama testlerinden onay alan TSE sertifikalı Medifash Aura-Siyah Yıkanabilir Maske ile kendinizi her an güvende hissedeceksiniz!

Maskesiz yarınlar için maske üretiyoruz.

Sizi ve bulunduğunuz ortamdaki diğer kişileri havadaki partiküllere karşı koruyan üstün korumalı Aura’yı yaratmak için bilim, teknoloji ve tasarımı kullanıyoruz.

 

 

 
Üstün Koruma

Üniversiteler ve iş ortaklarımızla birlikte doku tasarımı ve lif yapısı farklılaştırılmış özel filtre kumaşımızı geliştirdik. Aura serisi yeni geliştirilen kumaşı sayesinde, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), Avrupa Akreditasyon Birliği (EA), Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon Birliği (ILAC) ve Türk Standartları Enstitüsü akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçlarına göre, bakterilere karşı %90*’ye kadar koruma sağlar.

Ayrıca uluslararası akredite test laboratuvarlarında yapılan Partikül Filtrasyon Verimliliği test sonuçlarına göre; toz, polen ve partikülleri %90’a kadar filtre eder.

* EN14683:2019+AC:2019 standartlarında ve laboratuvar koşullarında Staphylococcus aureus ATCC 6538 mikroorganizması ile yapılan test sonuçlarına göre.

 

Güvendesiniz

Medifash Aura serisi, çıplak gözle görülemeyen bir boyut olan 3μ (micron: metrenin milyonda biri) çapına kadar havadan gelen toz, polen, partiküller, küf sporları, tozları ve havadaki bakterileri engelleyen etkili bariyerler oluşturur. Aura, gelişmiş elektrostatik çekim ortamı sayesinde, hem sizi hem de bulunduğunuz ortamdaki diğer kişileri koruyan çift yönlü koruma sağlar.

 

 

 
Temiz Nefes Alın

Aerosol ve damlacıklardan korunurken başka hastalıklara davet çıkarmayın.

Maske serimizde filtrasyon için gümüş iyonu, biyosidal, antibakteriyel ve antiviral gibi ek kimyasallar kullanmıyoruz. Filtrasyon gücümüzü tamamen doku tasarımı, fiber lif yapısı ve gelişmiş elektrostatik çekim ortamından alıyoruz. Bu sayede, dış ortamdan korunurken, ek bir kimyasal solumaz ve her defasında temiz nefes alırsınız.

 

Test Edildi
Onayladı

Aura serisinin kalitesi, uluslararası standartlarda akredite test kuruluşlarında yapılan bakteri filtrasyonu, partikül filtrasyonu, nefes alabilirlik, mikrobiyal temizlik ve yıkama testlerinden geçerek onaylandı.

 
     
TSEK Standartı: K599
Maske Sınıf:M90
Partikül Filtrasyon Standartı:
ASTTM F2299/F2299M-03
Bakteri Filtrasyon Standartı:
EN14683:2019 + AC:2019

 

 
Yıkanabilir, Uzun Ömürlü

Aura ve Aura Junior, koruma özelliğinden ödün vermeden 30 yıkamaya kadar kullanılabilir.

 

Hibrit Yaklaşım

Tıbbi, endüstriyel ve kumaş maskelerin her birinin spesifik bir amacı vardır. Aura serisinin hibrit yaklaşımı, size gün boyu yüksek filtreleme, mükemmel uyum, işlevsellik ve şıklık sağlar.

 

 

 
Rahat Nefes Alın

Aura ve Aura Junior 3D V-Shape teknolojisini kullanır. Bu teknolojideki burun ve çene arasındaki hava boşluğu sayesinde karbonmonoksit birikimi engellenir ve dengeli hava sirkülasyonu sağlanır. Böylelikle her türlü aktivitenizde çok rahat nefes alırsınız.

 

 
Mükemmel Uyum

Uyum sadece rahatlık anlamına gelmez, mükemmel performansın vazgeçilmez bir unsurudur. Doğru ve sıkı bir uyum, aerosol ve damlacık girişini en aza indirmenin ayrılmaz bir parçasıdır.

Aura, insan yüzünün ergonomisine kusursuz uyum sağlayıp, stilinizden ödün vermemeniz için tasarlanmıştır.

 

 
Konforlu Kullanım

Burun teli, yüz uyum halkaları ve ayarlanabilir kulak aparatı ile tüm gün konforlu bir kullanım sağlar.

 

Medifash Aura’nın
diğer maskelerden farkı nedir?
                                       
Maske
Özellikleri
Medifash
Aura
Endüstriyel
Maske
Cerrahi
Maske
Kumaş
Maske
Uyum ve Filtreleme Verimlilik Testi
Kişisel Uyum için Ayarlanabilir Kulak Halkaları
Ayarlanabilir ve Çıkarılabilir Kafa Kayışı
Yüze Uyumlu 3D V-Shape Teknolojisi
Sızdırmazlığı Sağlamlaştırmak için Şekillendirilebilir Burun Klipsi
Yıkanabilir Kumaş
Cilt Dostu

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız