Mgs Ride On Mama Sandalyesi #30269925 | CarrefourSA
Marka: MGS

Mgs Ride On Mama Sandalyesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
MGS Ride On Mama Sandalyesi

MGS Ride On Mama Sandalyesi, çocuğunuzun yemek saatlerine güven katar ve içinizi rahat tutar. Siz de minik bebeğinizin ilk yemek masası tecrübelerinin hem eğlenceli hem de güvenli olmasını istiyorsanız MGS Ride On Mama Sandalyesi'ni tercih edebilirsiniz.

6 ay ve üzeri, 25 kilograma kadar tüm miniklere uygun MGS Ride On Mama Sandalyesi çocuğunuzun yemek saatlerine konfor ve keyif katmaya hazır! Geniş ve rahat bir oturma alanını dayanıklı ayaklar ve emniyet kilidi kontrol edilebilen bir tabla ile buluşturan MGS Ride On Mama Sandalyesi'nde bebeğinizin güvenliğini garanti altına alan emniyet kemeri de bulunuyor. Bu sayede bebeğin düşme tehlikesi ortadan kalkıyor. Emniyet kilidi rahatlıkla açılabilen tabla yerinden çıkarılarak hızlı bir şekilde temizlenebiliyor. Üstelik tablanın ucunda yer alan, birbirinden canlı renklere sahip 3'lü top oyuncak; bebeğinizin yemek saatinde canı sıkılmadan oturmasına yardımcı oluyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız