Multioffice A4 Fotokopi Kağıdı 75 g #30191678 | CarrefourSA
Marka: NAVIGATOR

Multioffice A4 Fotokopi Kağıdı 75 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,99 TL

Multioffice A4 Fotokopi Kağıdı 75 g

Ofis ortamlarında gün boyu birçok farklı evrakın hazırlanması ve evrakların taşınması, depolanması ve kullanılması için ihtiyaç duyulan yazıcı ve fotokopi makinesi kağıtları için A4 boyutunda üretilmiş ofis kağıtlarına ihtiyaç duyulur. Paket içerisindeki 75 gram ölçüsünde olan ve 500 adet içerik oluşturan Multioffice A4 Fotokopi Kağıdı 75 g ürünü, net olarak A4 boyutunu oluşturan 210x297 milimetre ölçüleri İle üretilmiştir. Multioffice kağıt ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kırtasiye reyonu içerisinde yer alan ve Masaüstü Gereçleri bölümünde  bulabileceğiniz Multioffice A4 Fotokopi Kağıdı 75 g ürünü, hem fotokopi makinesinde hem yazıcılarda hem de uygun boyutlu faks makinelerinde kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış klasik A4 kağıt ölçüleri İle üretilmiştir. 75 gram ağırlığı ile birlikte klasik olarak kullanılabilecek bir kağıt aynı zamanda doğa dostu bir ürün olarak yıllarca sararmadan ya da yırtılmadan yapısını koruyabilir ve fiyatına göre çok uygun bir performans sergileyerek özellikle ofis ortamında ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Bu kağıtları ofis ortamı gibi ev ortamında, iş yerlerinde, okul veya derslerde de kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız