Nescafe Clasic 3ü 1 Arada 10*17,5 Gr #30092502 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Clasic 3ü 1 Arada 10*17,5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,50 TL

adet
3’ü Birarada Kahveler bölümünde bulunan Nescafe Clasic 3ü 1 Arada 10'lu, kahve keyfinizin iş yerlerinizde, yolculuklarınızda ya da evinizde olmak üzere siz neredeyseniz orada devam etmesini sağlıyor. Hiçbir ilaveye ihtiyaç duymamanız için süt tozu ve şeker ilaveli ürün katkı maddesi içermiyor ve kahvenin doğal lezzetini sizlere sunuyor. Günün herhangi bir saati, istediğiniz her yerde içmeniz için kullanımı kolay 10*17.5 g gramlık ambalajda sunulan ürünü, bir fincan sıcak suya ekleyerek kolayca hazırlayabilirsiniz. 10’lu pakette sizlere sunulan yoğun aromaya sahip ürünü, kendi hazırlayacağınız ya da hazır alacağınız atıştırmalıklar ile de tüketebilirsiniz. Raf ömrü uzun olan ve kuru, serin bir yerde saklamanız tavsiye edilen çözünebilir karışımı, ambalajlanmasında kullanılan dayanıklı malzeme sayesinde rahatça çantanızda ya da cebinizde taşıyabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak, molaların ve sohbetlerin eşlikçisi olacak ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin.
İçindekiler Bilgisi
Şeker ,kahve beyazlatıcısı %32 [glukoz şurubu ,tam hidrojenize bitkisel yağ (palm çekirdeği) ,öğütülmüş kahve %3 ,asitlik düzenleyici (dipotasyum fosfat ,sodyum polifosfat ,trisodyum sitrat) ,süt proteini ,emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri mono ve diasetil tartarik asit esterleri) ,topaklanmayı önleyici (silikon dioksit) ,tuz ,aroma vericiler (krema ve süt)] ,çözünebilir kahve %8,1 ,kıvam arttırıcı (akasya gamı) ,tuz . Üründe toplam %9,1 oranın kahve bulunmaktadır.

Alerjen Bileşenler
Süt içermektedir.Buğday içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Tek kullanımlık bir poşetin tamamını fincana boşaltıp, üzerine kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş sıcak suyu ekledikten sonra karıştırınız.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 38
Enerji (kj) 160
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.9
Karbonhidrat (g) 6.9
Şekerler (g) 5.3
Lif(g) 0.4
Protein (g) 0.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız