Nestle Toz Kakao 100 Gr #30049640 | CarrefourSA
Marka: NESTLE

Nestle Toz Kakao 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL

adet
Yüz yılı aşkın tecrübenin getirdiği çikolata uzmanlığı ile ev dışı tüketim kanallarında ve profesyonel mutfaklarda benzersiz bir deneyim sunan Nestle toz kakao CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Kakao (Theobroma cacao), 4-8 metre boyunda ebegümecigiller (Malvaceae) familyasından çikolata yapımında kullanılan bir bitki türü. Doğal yetişme alanı Güney Amerika, Batı Afrika, Batı Hint adaları olmakla beraber, Tropiklerin genelinde yetiştirilmektedir. Theobromin adlı bir alkaloit elde edilmesinde ve kakao yağı elde edilmesinde kullanıldığı gibi, kakaonun tohumları da çikolata yapımında kullanılmaktadır. Kakao ağacını doğal yetişme alanları And Dağları' nın etekleri ile Amazon ve Orinoco ırmaklarının havzalarının 200–400 m yakınlarındaki yükseltilerdir. Orta Amerika' ya Mayalar tarafından getirildiği sanılmaktadır. Ilık iklimlerde düzenli yağmur alan, verimli topraklarda yetişir.

Nestlé dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden biridir. Dünya genelinde 191 ülkede 2000’den fazla global ve yerel markayı sizlere ulaştırıyoruz. Nestlé’nin amacı yaşam kalitesini artırmak ve daha sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunmak. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışıyoruz. İnsanları daha sağlıklı hayatlar sürmeleri için teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Böylelikle toplumlara katkıda bulunuyoruz. Daha iyi ve sağlıklı bir dünya yaratmak için çalışıyoruz. Bu yolculuğa, bundan 150 yıl önce Henri Nestlé’nin bir bebeğin hayatını kurtaran süt bazlı bebek maması buluşuyla başladık.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız