O.K. Sıcak Temas 10'lu #30053691 | CarrefourSA
Marka: OKEY

O.K. Sıcak Temas 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

O.K. Sıcak Temas, aşkın ateşini yükseltmeye hazırlanıyor!

Geceyi en sıcak şekilde sonlandırmak için tasarlandı. İçeriğinde bulunan ısıtıcı krem sayesinde vücut ısısını arttırarak çiftlerin cinsel birleşimden aldıkları hazzı attırmasına olanak sağlamaktadır. Kutu dahilinde kullanıma hazır paketlenmiş 10 adet tek kullanımlık şeffaf prezervatif içerir. Kullanım öncesi herhangi bir kayganlaştırıcı yağ, krem uygulaması gerektirmez, kendi üzerinde ekstra kayganlaştırıcı ve ısıtıcı jel içerir, geniş kabarcıklı sperm haznesi rezervuar uçludur. Kolay takılır.

Okey Sıcak Temas dünya standartlarını aşan kalitesi ile istenmeyen gebeliklerden ve cinsel yolla bulaşabilen hastalıklardan korunmanıza en etkili şekilde yardımcı olur. Günümüzde halen kullanılmakta olan takvim ve geri çekme gibi ilkel uygulamaları geride bırakır. Geniş kabarcıklı uç rezerv kısmı sayesinde meninin vajinaya girmesine engel olur. Cinsel yolla bulaşabilen tüm hastalıklardan korunmaya olanak sağlar.*

Klinik olarak kanıtlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiştir, sağlığa hiçbir zararı yoktur.** Yapılan tüm testler %100 elektronik olarak gerçekleştirilmiştir.

Paket içeriği tamamen gizli kalacak şekilde hazırlanarak gönderimi yapılan Okey Sıcak Temas, artık CarrefourSA internet mağazası üzerinden sipariş seçeneği ile.

**Doğum kontrol yöntemlerinin hiçbiri hamilelik, HIV ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara karşı %100 koruma sağlamaz.

**Kauçuk alerjisi olan bireyler için uygun değildir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız