Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu 50 g #30037583 | CarrefourSA

Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu 50 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30037583 - Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu 500 g

Kolay açılır ve kolay dökülebilir paketiyle Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu, 500 gramlık paketiyle şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Orgagen Ambarı tarafından öğütme kaya tuzu olarak imal edilen bu doğal ürün Çankırı’dan getirilen kristal kaya tuzudur. Yemeklerde, salatalarda ve turşu yapımında ve tüm gıda ürünlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu’nu sepetlerine eklemeyi düşünen tüketicilerimize, bu ürünü satın aldıktan sonra serin ve kuru bir alanda muhafaza etmelerini tavsiye ederiz. Tuz tebliğine uygun olarak paketlenen Orgagen Organik Soft Öğütülmüş Kaya Tuzu paketi, %100 Türk malıdır ve doğaldır.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Şeker, Tuz ve Baharat bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, size, organik ve doğal ürünlerle, tabiatın saflığını farklı tadlarını, çeşitliliğini ve ahengini sunan Orgagen Ambarı markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Orgagen Organik Tuz’u sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız