Özel Çikolatalı Fıstıklı 4-6 Kişilik Pasta #20000183 | CarrefourSA

Özel Çikolatalı Fıstıklı 4-6 Kişilik Pasta

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
320,00 TL

adet
ÖZEL ÇİKOLATALI FISTIKLI 4-6 KİŞİLİK

Çikolatanın mutlulukla çok alakası var… Peki ya sürpriz bir pasta? Üstelik de çikolatalı ise ve çikolataya leziz fıstıklar eşlik ediyorsa… O zaman mutluluktan havalara uçmak kaçınılmaz olmalı. Siz de sevdiklerinizin bu mutlu anlarının sebebi olmak isterseniz unlu mamuller ve tatlılar reyonundan bir ÖZEL ÇİKOLATALI FISTIKLI 4-6 KİŞİLİK satın alarak işe başlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yaş pastalar bölümünde yer alan bu ürünü dilerseniz kendinizi şımartmak için de satın alabilir ve hem kendiniz yiyebilir hem de sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

ÖZEL ÇİKOLATALI FISTIKLI 4-6 KİŞİLİK çok fazla kişinin davetli olmadığı samimi bir ortamda kutlayacağınız doğum günü gibi özel günlerinize eşlik edebilir. Annenizin ya da babanızın özel günlerinde tatlı bir anı yaşatmak için de bu özel pastayı tercih edebilirsiniz. Özenle hazırlanmış pandispanya ve krema katlarının çikolata ile kaplanıp süslenmesi ile elde edilen ve içerisinde fıstık bulunan bu pasta sevdiklerinizle yaşadığınız keyifli anlara lezzet katmanıza yardımcı oluyor. Dilediğiniz büyüklükte dilimlere ayırarak sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bu pastayı ortalama 6 kişi ile birlikte tüketebilirsiniz.

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, antepfıstığı, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız