Kısmet Kazandibi Dörtlü #30098308 | CarrefourSA
Marka: KISMET

Kısmet Kazandibi Dörtlü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,60 TL

adet
Dörtlü Kazandibi Paket

Gıda ve yemek malzemeleri içinde en sevilen yiyecekler tatlılardır. Hafif bir tatlı seçeneği olarak dörtlü kazandibi paket sizler için mağazamızın reyonlarında yerini almıştır. Yemeklerden sonra tatlı seçiminde hafif tatlıları tercih ederiz. Bunların içinde en beğenilen tatlılardan biri kazandibidir. Evde tatlı yapımı biraz meşakkatli bir iş olduğundan hazır mamuller tercih edilebilir. Evinizde her tatlı için ayrı alışveriş yapmak yerine ev tadında hazır tatlılar alarak zamandan kazanabilirsiniz. Üstelik dörtlü paketler aile için de uygundur. Son derece ekonomik fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ev tatlısını aratmayan kazandibi mamullerini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonuna gelerek dilediğiniz kadar dörtlü kazandibi paket satın alabilirsiniz. Bu tatlılar ailecek yemek için de uygun miktarda paketlenmiştir. Hatta misafirlerinize yemek sonrası hazır kazandibi sunabilirsiniz. Ev tazeliğinde ve lezzetinde olan hafif tatlılar ile yemek sonrası harika bir kapanış yapabilirsiniz. Ara öğünlerde tek başına tercih edebilir ve yoğun tempoda çalışırken kendinize bir paket tatlı ayırabilirsiniz. İhtiyacınız olan kazandibi tatlıları mağazamızda bulabilirsiniz. Dilerseniz alışverişleriniz için online seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri sepetinize atarak işlemlere başlayabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Süt,su,şeker,pirinç unu,tavuk göğüs eti,mısır nişastası,tuz

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda gluten ve yumurta içerir. Süt içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4-7'C arasında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ŞERİF AYDIN TATLI GIDA / Altınova Mah. Kıta Sk. No:85 Osmangazi/BURSA

İşletme Onay No
TR16-0567

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 148
Enerji (kj) 625
Yağ (g) 2.7
Doymuş Yağ(g) 1.7
Karbonhidrat (g) 27.7
Şekerler (g) 22.4
Protein (g) 3.2
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız