Cevizli Baklava kg #20000111 | CarrefourSA

Cevizli Baklava kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
189,00 TL

kg

Cevizli Baklava  

CarrefourSA reyonlarında tatlılar bölümünde bulabileceğiniz cevizli baklava, geleneksel mutfağımızın vazgeçilmez tatlılarından bir tanesidir. Baklavanın cevizle mükemmel uyumunu sofralarınıza getiren cevizli baklava, yüksek kalite standartlarında üretiliyor ve hijyenik koşullarda paketlenerek taptaze bir şekilde sizlere sunuluyor.

Cevizli baklavaya Türk mutfağının yanı sıra Orta Doğu, Balkan, hatta Güney Asya mutfaklarında da rastlanır. Baklava kelimesi Türkçe kökenlidir ve diğer dillerde de aynı şekilde kullanılır. Baklavanın bugünkü halini Topkapı Sarayı'nda aldığı söylenir. Kat kat, incecik baklava yufkalarının arasına fıstık ve ceviz gibi birçok farklı malzeme katılabilir. Katılan malzemeler arasında baklavaya en çok yakışanlardan biri olan ceviz, havanda dövülerek baklavaya eklenir. Ceviz, yufkalarla ve şerbetle mükemmel bir uyum sağlar.

Cevizli baklava özellikle bayramlarda sofraların vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Cevizli baklavayı misafirlerle bol miktarlarda paylaşmak geleneklerimizdendir. Hafif şerbeti ve bol ceviziyle birlikte harika bir lezzet sunan cevizli baklava, öğlen veya akşam yemeklerinden sonra, dilediğiniz zamanlarda ağzınızı tatlandırmak için de idealdir.

İstediğiniz miktarda satın alabileceğiniz cevizli baklavayı hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu (gluten içerir),beyaz şeker, içme suyu, bitkisel susuz yağ, mısır nişastası, yumurta, ceviz (%6,94), sofra tuzu

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta ve sert kabuklu ürünler içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-090074

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 389
Enerji (kj) 1629
Yağ (g) 11.1
Doymuş Yağ(g) 5.2
Karbonhidrat (g) 67.7
Şekerler (g) 37.4
Protein (g) 4.1
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız