Çikolatalı Küçük Ekler kg #20000528 | CarrefourSA

Çikolatalı Küçük Ekler kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
275,00 TL 240,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
"KUCUK EKLER KG

Çikolatalı Ekler kg CarrefourSA reyonlarında Pastalar bölümünde taze ve günlük olarak sizlere sunuluyor. Fransız saray mutfağından dünyaya yayılmış ve birçok kişinin daimi favori tatlısına dönüşmüş ekler ile lezzetli anlar sizi bekliyor.
Çikolata dolgusunun lezzetiyle, eklerin kendine has yumuşak hamurunun lezzeti birbirine karışıyor, üzeri çikolatayla kaplanıyor ve ortaya harika bir tat çıkıyor. Ekler, minik lokmalar halinde hazırlanıyor, tüm ailenizin severek tüketeceği bir seçenek olarak her mutfakta yerini alıyor. Gün içerisinde ihtiyacınız olan enerji ve tatlı ihtiyacınızı bir lokmayla karşılıyor. Ayrıca küçük porsiyonlar halinde hazırlanmış olması ve birçok tatlıya oranla daha düşük kalorili olması sebebiyle, diyet zamanlarında yapacağınız tatlı kaçamaklarınızın daha masum geçmesini sağlar.
Yanına koyabileceğiniz birkaç meyve parçasıyla veya şekerlemeyle oluşturduğu şık görüntüyle misafirlerinizin veya ailenizin damak tadına olduğu kadar, gözlerine de hitap ediyor. CarrefourSA'dan kiloyla satın alabileceğiniz ürünü, pratik sunumunun verdiği kolaylıkla, özel günlerinizde, doğum günü, toplantı ve nişan gibi kalabalık etkinliklerinizde de rahatça kullanabilirsiniz. Lezzetli çikolatalı ekleri denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, CarrefourSA güvencesiyle kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu:93159


"
İçindekiler Bilgisi
Krema,un,yağ,yumurta,su,çikolata sos

Alerjen Bileşenler
Yumurta,süt ürünü içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız