Profiterol kg #20000029 | CarrefourSA

Profiterol kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
185,00 TL 159,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
"Profiterol kg

CarrefourSA mağazalarında yer alan profiterol, tatlılar reyonunun raflarında taptaze bir şekilde sofralarınıza konuk olmaya hazır. Mutfakların vazgeçilmez tatlılarından biri olan profiterolü, kilogram fiyatı üzerinden istediğiniz miktarda satın alabilirsiniz. Küçük toplar halinde servis edilen ve yumuşak bir kıvama sahip olan profiterol, yediden yetmişe herkesin zahmetsizce ve zevkle yiyebileceği bir tatlıdır. Özellikle çikolatayı ve pastayı seven kişilerin seveceği lezzetler arasındadır.

Profiterolün nerede çıktığı tam olarak bilinmiyor. Fransız kökenli olduğu iddia edildiği gibi, ilk olarak Türkiye'de hatta İstanbul'da ortaya çıktığı da söylenir. Asıl geldiği yer bilinmese de Türkiye'nin profiterolle tanışması 1940'lı yılları bulur. Günümüzde profiterol, kökeninden bağımsız olarak mutfağımızın yaygın olarak tüketilen tatlıları arasında yer alıyor.

Profiterol birkaç katmanlıdır ve hazırlanışı geleneksel tatlılardan farklıdır. Pataşu adı verilen hamuru, ekler tatlısının hamuruyla benzerdir. Yapımında, benzer tatlılara kıyasa daha az un kullanılır ve fırınlanarak pişirilir. Hamur toplarının içi kendine özgü açık renk kremasıyla doldurulduktan sonra üstüne çikolata sosu veya eritilmiş çikolata dökülür.

İstediğiniz miktarı ayarlayabileceğiniz lezzetli ve taze profiterolü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Kodu: 3209

"
İçindekiler Bilgisi
Çikolata sos

Alerjen Bileşenler
(uht yarım yağlı süt, şeker, bitter çikolata kuvertür(kakao kitlesi,şeker,kakao yağı,emülgatör(soya lesitisi(e 322)), vanilin aroma verici (kakao kuru madde maddesi min%53)), mısır nişastası, kakao, pralin) şuket hamuru

Menşei Ülke
Süt, yumurta, soya

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

İşletme Onay No
0

İşletme Kayıt No
Türkiye

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız