Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolata 90 G #30121971 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolata 90 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,00 TL

adet

İri ve taneli çikolata parçacıklarıyla tatlılarınıza lezzet katabileceğiniz kurabiye çikolatası, 100 gramlık ambalajında sizleri bekliyor. İsterseniz tek başına tüketebilir, isterseniz farklı tatlılara lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Tatlılarınız süslemek, dekore etmek için de kullanabileceğiniz sütlü kurabiye çikolatası, ısıya dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolatası

İçerisindeki kakao bitkisinden elde edilen kakao aromasıyla hazırlanan çikolata parçacıkları damağınızda eşsiz bir lezzet bırakır. Kendine has iri çikolata parçacılarıyla hazırlayacağınız tatlılarda çikolata esintisini rahatlıkla hissedebilirsiniz. Günün yorgunluğunu kurabiye çikolatasıyla atarak sevdiklerinizle lezzetli tatlıların keyfini çıkarabilirsiniz. Pakmaya Sütlü Kurabiye üretim tesisinde hazırlanışından paketleme aşamasına kadar el değmeden üretilmektedir.

Tatlılılarda Kurabiye Çikolatası Kullanımı

Lezzetli ve keyifli sofralara konuk olan kurabiye çikolatası, birçok tatlıyı tamamlayıcı parça olarak kullanılabilir. Ufak dokunuşlar yapacağınız tatlılar üzerinde devleşen Pakmaya kurabiye çikolatası tek başına da lezzet şöleni sunar. Hazırladığınız enfes tatlılara ekleyeceğiniz kurabiye çikolatası çifte lezzet sunarak, tatlılarınıza görsel şölen de katar. Pakmaya Sütlü Kurabiye Çikolatası ürününü, unlu mamüller ve tatlılar kategorisinde bulabilirsiniz. İsterseniz tek tıkla online sipariş verebilir veya kapıda nakit ödeme, kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanarak ürünü CarrefourSA ayrıcalığıyla hemen satın alabilirsiniz.

30121971

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, kakao yağı, dekstroz, peyniraltı suyu tozu, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilin), parlatıcı (gam arabik).

Alerjen Bileşenler
Süt.Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Benmari usulü eritme önerilmez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
AS GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.-Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. No.5 Engin Pak İş Merkezi 34349 Gayrettepe-İstanbul BEŞİKTAŞ / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-013224

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 528
Enerji (kj) 2208
Yağ (g) 28.5
Doymuş Yağ(g) 16.9
Karbonhidrat (g) 59.8
Şekerler (g) 47.9
Lif(g) 2.8
Protein (g) 6.8
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız