Pakmaya Karbonat 5 Gr #30033212 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Karbonat 5 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,25 TL 5,80 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Uzun yıllardır mutfakların önemli bir yardımcısı olan Pakmaya, son yıllarda giderek çeşitlendirdiği birbirinden lezzetli ürünleriyle hayata tat katmaya devam ediyor. Özellikle hamur işlerinin vazgeçilmezi olan Pakmaya Karbonat, farklı amaçlar için de güvenle kullanılıyor. 5'er gramlık ambalajlardan oluşan 25 gramlık Pakmaya Karbonat 5'li, pratik ve hijyenik bir kullanım sağlıyor.

Karbonat Ne İşe Yarar?

Pasta malzemeleri reyonunda kolaylıkla bulabileceğiniz Pakmaya Karbonat, yalnızca hamuru kabartmak için değil, gıdaların parlaklığını ve çıtırlığını artırmak için de tercih ediliyor. Pakmaya aynı zamanda diş temizliğinde, cilt maskelerinde, saç bakımında ve mide asidini düzenlemede güvenle kullanılıyor. Ürün ayrıca buzdolabı kokularının giderilmesine, kireç artıklarının temizlenmesine ve gümüşlerin parlatılmasına da yardımcı oluyor

Karbonat Nasıl Saklanmalı?

Tüm diğer baharat ve tuzlarda olduğu gibi karbonatın da serin ve kuru yerde saklanması gerekiyor. Nemli yerlerde homojen yapısı bozulan ve topaklanan karbonat, uzun süre hava aldığında ise sertleşiyor. Tüm bu problemleri ortadan kaldıran 25 gram Pakmaya 5'li Karbonat küçük ambalajıyla tek seferde kullanılıyor ve koruyucu ambalaj zarar görmediği sürece raf ömrü boyunca tazeliğini koruyor.

30033212 

İçindekiler Bilgisi
Sodyum hidrojen karbonat (E500ii)

Alerjen Bileşenler
-

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
As Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş GAYRETTEPE MAH. SEMT PROF.DR.BÜLENT TARCAN CAD.5/1 Beşiktaş/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-002446

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız