Palette Deluxe 5-889 Şarap Kızılı #30042090 | CarrefourSA
Marka: PALETTE

Palette Deluxe 5-889 Şarap Kızılı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,90 TL

adet
Yeni formülü, yoğun renk pigmentleri ve 7 özel besleyici yağ ile zenginleştirilen, Boyama sonrası yoğun bakım maskesi, saçlarınızı 7 özel besleyici yağ ile derinlemesine besleyerek ve bakım yaparak yumuşatır ve kolayca taranmasını sağlayan Palette Deluxe 5-889 Şarap Kızılı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Saçın temel yapılandırıcısı keratindir. Bu madde saçın sağlığı için belirleyici bir roldedir. Zamanla saç keratini kaybeder. Yeni Excellence Krem Pro-Keratin açısından zengindir ve saçı güçlendirerek canlandırır. Yumuşak ve bakımlı bir saç, zengin ve yaşayan bir renk ve tamamen kapanmış beyaz saçlar elde edersiniz. Saçlarınız korunur ve güçlenir. Güçlenmiş saçta hayat dolu ve parlak bir saç rengi elde edilir ve bu size genç bir görünüm kazandırır. Boya öncesinde, sırasında ve sonrasında sağladığı 3’lü bakım ile mükemmel bir koruma sağlar. Boya öncesi serum yıpranmış saçlara bakım yapar. Pro-keratinli saç boyası saçı korur ve güçlendirir. Boya sonrası koruyucu bakım saçlarınıza esnek ve ipeksi bir yumuşaklık katar. En inatçı beyazlarınızı % 100 oranında kapatır.

Palette, 1898 yılında Almanya Berlin’ de kimyager Hans Schwarzkopf tarafından küçük bir eczaneden bugüne gelmiştir.1935 yılında Schauma ismiyle piyasada ürünleri satılan markanın günümüzde ismi Schwarzkopf olmuştur. Schwarzkopf markası şu anda Henkel bünyesinde Almanya Dusseldorf’ da şampuan, krem, saç boyama ve diğer saç bakım ürünleri de üretmekte olan piyasanın en güçlü markalarından biri olmuştur. Tüketici ürünleri dışında bay ve bayan kuaför salonları için profesyonel ürünlerde üretmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız