Palmolive So Sweet Duş Jeli 500 ml #30169581 | CarrefourSA
Marka: PALMOLIVE

Palmolive So Sweet Duş Jeli 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Palmolive So Sweet Duş Jeli 500 Ml

Günlük kişisel bakım hepimizi için oldukça önemlidir. Vazgeçilmez olan bu bakım zamanlarında kendimize özel zaman ayırmamız ve bu zamanı adeta bir bakım terapisine çevirmemiz elimizde.

Palmolive so sweet duş jeli 500 ml ile kişisel bakım anlarımız artık birer rahatlama ve dinlenme ritüeli haline gelecek. İçerdiği özel formülü ile sizi oldukça rahatlatacak olan duş jeliniz aynı zamanda cildinizde ki ölü deriyi uzaklaştıracak cildinize ferahlık, parlaklık ve yumuşak bir doku katacaktır.

İçerdiği böğürtlen, hint vanilyası ve ejder meyvesi özü ile duyularınızı hareketlendirecek olan Palmolive so sweet duş jeli 500 ml kişisel bakım anlarınızı eşsiz bir hale getirecektir.

Antialerjik formülü sayesinde hemen her cilt tipine ve her yaş grubunuzun kullanımına uygun palmolive markalı duş jeliniz muhteşem kokusu ile sizleri alıp götürecek.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Palmolive ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan kremli duş jeli reyonunda Palmolive markalı so sweet duj jeli seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız