Parex Windy Sprey Mop #30015212 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Windy Sprey Mop

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 21 adet
701,65 TL

adet
Parex deterjan hazneli yer temizleyici ile kolay ve pratik bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz. Mikrofiber dokuya sahip yüzeyi ile zemin tipi ne olursa olsun yerleri çizmeden nazikçe temizler. Deterjan haznesi ile kolay ve zahmetsiz bir temizlik imkanı sunan ürün, doğal kauçuk lastiğe ve uzun ömürlü pas pas dokusuna sahiptir. Deterjan haznesine saf yahut su ile karıştırılmış deterjan konularak temizlik zahmetsizce yapılır. Bu deterjanların sert kimyasallar olmamasına özen gösterilmelidir. Deterjan haznesi maksimum 600 ml sıvı deterjan alma kapasitesine sahiptir. Deterjan yerine dilerseniz hazneyi sadece su ile doldurabilirsiniz. Kolay kullanım imkanı ve ergonomik tutuşu ile rahat ve yorucu olmayan bir temizlik imkanı sunan ürün, tek başına tüm zemindeki kirlere savaş açar.

Maksimum 600 ml sıvı alan deterjan haznesine dilerseniz deterjanlı dilerseniz normal su doldurarak kullanabilirsiniz. Dayanıklı sapı ve ergonomik tutuşu ile dikkat çeken ürün, parke, fayans, marley ve ahşap yüzeylerin yanı sıra her türlü yüzey için ideal hassasiyete ve mikrofiber dokuya sahiptir. Ürünü CarrefourSA ev düzeni ve züccaciye reyonlarının ev düzenleme bölümlerinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız