Vileda Spino Temizlik Seti #30186635 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Spino Temizlik Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
969,50 TL 729,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
VILEDA SPINO TEMİZLİK SETİ

Temizlik sırasında daha az yorulmak ve vücudumuzda temizliğe bağlı ağrıların oluşmasını önlemek üzere kullandığımız araçlar arasında ilk sıralarda temizlik setleri yer alıyor. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarında satışa sunulan VILEDA SPINO TEMİZLİK SETİ içinde ürüne özel olarak tasarlanan temizlik kovası, yüzde 100 mikrofiberden üretilmiş özel mop ve yer silme işleminizi pratik bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak olan mekanizmalı sap bulunuyor. CarrefourSA reyonlarında cam ve yer siliciler arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

Temizlik malzemeleri sektöründe uzun yıllara dayanan bir deneyim ve uzmanlığın eseri olarak piyasaya sunulan VILEDA SPINO TEMİZLİK SETİ temizlik sırasında minimum efor sarf ederek işi tamamlayabilmek üzere tasarlanmış bir ürün. Kolayca gerçekleştirilebilecek hareketlerle mopun fazla suyunun alınması ve temizliğin hızlı bir şekilde tamamlanması mümkün oluyor. Sap ile mop ucunun birleştirilmesi oldukça kolaydır. Bu temizlik seti, parke ve seramiklerde, cam y da kalebodur yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Sıvıyı hızla emen mop ile yüzeylerde ıslaklık görüntüsü oluşmadan ve leke kalmadan temizlik yapılabilir. Kovasını kolayca taşıyabilmeniz için ergonomik bir şekilde tasarlanan bu ürün yüzeylerde çizilmeye de neden olmuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız