Paşabahçe 103299 Kavanoz 1000cc #30124856 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 103299 Kavanoz 1000cc

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,35 TL 19,99 TL

CarrefourSA Kart İle
Kavanoz 1000 CC.

 

Ev düzeni ve zücaciye bölümünde kadınların ilgisini çeken ürünlerden biri olarak karşımıza çıkan kavanozlar mutfaklarda aranan ürünlerdir. Kavanoz 1000 cc. Çeşitleri ile ev hanımları fazla gıdayı depolayarak bu ürünlerden kendilerine küçük birer kiler hazırlamaktadır. Kavanozlar mutfaklarda en çok ihtiyaç duyulan saklama kapları arasında yer alır. Bu boş kaplara katı veya sıvı gıdalar saklayabilirsiniz. Böylelikle yiyeceklerinizin ve bazı sıvı gıdaların sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayabilirsiniz. Diğer taraftan mutfağınızda kalabalık yaratan gıdaları derli toplu tutmak için de yine kavanoz kullanabilirsiniz. Aynı tipteki onlarca kavanozu satın alarak bir düzen kurabilirsiniz.

Kavanoz 1000 cc mutfak düzeni ve insan sağlığı açısından önemli bir saklama ürünüdür. Ürünün ham maddesinin camdan olması ilk avantajıdır. Cam ürünler gıdaları saklamak için tercih edilecek kapların başında gelmektedir. Siz de daha sağlıklı bir hayat için cam kavanozları uygun fiyata temin edebilirsiniz. Cam kaplar içerisindeki gıdaların hava ile temasını keserek bozulmayı önler. Böylelikle gıdalarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Bu bakımdan ekonomiktir. Sizler de mutfak düzeninizi daha sağlıklı bir şekilde kurabilmek için hemen sitemiz üzerinden mutfak ürünleri reyonundan cam kavanoz siparişi verebilirsiniz.

 

Model: 103299 

Hacim: 1000 cc

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız