Paşabahçe Mor Silikon Kapaklı Karaf Model: 96225 #30130121 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Mor Silikon Kapaklı Karaf Model: 96225

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
76,20 TL

Ev ortamında veya işyeri ortamında su gibi sıvı gıdaların muhafaza edilmesi için kullanılabilecek şişe ve sürahi gibi ihtiyaçlar, Paşabahçe cam kalitesiyle sağlıklı şekilde kullanılabiliyor. Paşabahçe firması tarafından üretilmiş Paşabahçe Karaf Mor Fuşya Silikon Kapak Pale ürünü, silikon kapağı ile birlikte hava geçirmeden içeceklerinizi muhafaza etmenizi sağlıyor. Paşabahçe cam ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içerisinde Mutfak Ürünleri bölümünde bulunan Paşabahçe Karaf Mor Fuşya Silikon Kapak Pale ürünü, sağlam üretim yapısı ile birlikte mutfaklarda ve buzdolabında rahatlıkla kullanılabilir. Su veya farklı içeceklerin soğuk bir şekilde muhafaza edilmesi için buzdolabına uygun şekilde üretilmiş bu şişe, silikon kapaklı olduğu için hava geçirmeden toz, kir veya farklı etmenlerden içeceklerinizi uzak tutar. Kolay bir kullanım yapısına sahip ergonomik bir tasarımla üretilmiş olan bu ürün, pratik şekilde yemek masalarında veya ofis masalarında kullanılabilir. Kaliteli cam malzeme ile üretilmesi sayesinde uzun yıllar dayanıklı bir şekilde kullanabilir, el ile ya da bulaşık makinesi ile kolayca bu ürünü yıkayarak temiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Model: 96225 

Hacim: 1260 cc

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız