Paşabahçe Ayaklı Mini Patisserie #30173419 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Ayaklı Mini Patisserie

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,60 TL

Ev düzeni ve züccaciye ürünleri evimizde sahip olmamız gereken eşyaları ve araçları bizlere sunarak yaşamımızı kolaylaştırmaktadır. Bu reyon içerisinde özelikle de Mutfak ürünleri mutfağınızın ihtiyacı olacak her parçayı sizlere sunar. Bu ürünlerden biri de 96457 Ayaklı Mini Patısserıe olmaktadır. Ayaklı ve mini boylu olan bu patisserie, yapmış olduğunuz yiyeceklerin tazeliğini kaybetmeden uzun süre kalmasını sağlar. İstediğiniz yiyeceği üzerine koyup, kapağını kapatmanız yeterlidir. Hem yiyecek tazeliğini kaybetmeyecek, hem de zararlı dış etmenlerden etkilenmeyecektir. Kanepe, kurabiye, şeker vb. besinler için ideal bir boyuta sahiptir. Züccaciye ürünleri arasında yerini alan bu tabak CarrefourSA reyonlarında sizlere sunulur. Bu alanda profesyonel ve ürünleri ile popüler olan Paşabahçe en dayanıklı ürünlerini size sunmaktadır. Kaliteli cam kullanılarak yapılan bu ürün hem çok dayanıklı hem de kolay ergonomik tutuş kolaylığına sahiptir.

96457 Ayaklı Mini Patısserıe ürününe tabak reyonu içerisinde ulaşabilirsiniz. Mini boyutlu bu ürün aradığınız kullanımı size sunacaktır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğimiz bulunur.

Model: 96457 

Ağız Çapı: 32.2 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız