Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı 2 Parça 660cc #30089097 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı 2 Parça 660cc

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
439,90 TL 249,99 TL

124,99 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
55229 Kulplu Bira Bardağı*2 660 Cc

2'li paket halinde sunulan Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı, biranın tadını sonuna kadar almak isteyenlerin en sevdiği ürünlerden. Geniş hacmi sayesinde hem birayı hem de üzerindeki kaymağımsı köpüğü rahatlıkla alan Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı sizi gönlünüzce keyif yapmaya davet ediyor.

Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı paketi içerisinde 660 cc'lik 2 adet bira bardağı bulunur. Yaklaşık 15 santimetrelik yüksekliği ve neredeyse bardağın tamamı boyunca uzanan kalın kulbu sayesinde rahatlıkla kavranabilen Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı, size konforlu bir içim tecrübesi yaşatır. Kalın tabanı yüzeyde dengede durmasını sağlarken dayanıklı cam gövdesi biranın ısısını muhafaza eder. Berrak camdan oluşan düz gövdesinden biranın rengini ve formunu rahatlıkla görebilirsiniz. Tek elle zorlanmadan kaldırabileceğiniz Paşabahçe Kulplu Bira Bardağı ile farklı biraların tatlarını en iyi şekilde alabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız