Penguen Acı Biber Turşusu 300 Gr #30086236 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Acı Biber Turşusu 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,50 TL

adet
PENGUEN ACI BİBER

İstenilen öğünde her yemeğin yanında özellikle acı sevenlerin vazgeçilmez lezzeti olan acı biber turşuları arasında kalitesi ve uygun fiyatı ile öne çıkan bir ürün olan PENGUEN ACI BİBER turşusu bu lezzeti sevenlerin vazgeçemeyeceği bir kaliteyi sunuyor.

Gıda ve Yemek malzemeleri bölümünde yer alan ve CarrefourSA reyonlarında Turşular ve Salamuralar kısmındaki çeşitli turşuların satıldığı reyonlarda bulunan PENGUEN ACI BİBER turşusu alışkanlık yapacak bir lezzet ile istenilen öğünde yemeklerin yanında güvenle tüketebileceğiniz bir ürün. Penguen Acı Biber Turşusu tamamen katkısız bir şekilde üretilerek sağlıklı ve güvenilir bir ürün. Lezzeti ile herkesçe sevilen bir acı biber turşusunun yemeklere kattığı keyif ile istediğiniz öğünde sofralarınızdan eksik etmeyeceğiniz bir tercih.300 gramlık özel ambalajlarında satışa sunulan kolay açılan kavanozları ile pratik bir kullanım sağlayan ayrıca az yer kaplayan yapısı ile de saklaması kolay bir ürün halinde satışa sunulmakta. Penguen acı biber turşusu ile keyifli bir yemekte sağlıklı bir turşu tadını doyasıya çıkarabilmeniz için en uygun fiyatlar sağlanarak bu alanda keyifle ve güvenle tüketebileceğiniz bir tadı sofralarınıza getiriyor.

İçindekiler Bilgisi
Acı Biber,Su,Tuz,Sirke

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
150

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Penguen Gıda Sanayi A.Ş. Balkan Mah. Mümin Gençoğlu Cad No:1 Nilüfer/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000028

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 8
Enerji (kj) 34
Karbonhidrat (g) 0.5
Lif(g) 1.6
Protein (g) 0.7
Tuz(g) 3.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız