Pepsi Cola Multipack Pet 4x1 L #30014755 | CarrefourSA
Marka: PEPSI

Pepsi Cola Multipack Pet 4x1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
108,00 TL

     Her zaman keyifle tüketilen gazlı meşrubatlar, yalnızca yemeklerin yanında bir içecek olarak değil, susuzluğu dindirmek için de değerlendirilebilirler. CarrefourSA tarafından Kola reyonunda sizlere sunulan Pepsi Pet Multipack 4*1 l sevdiklerinizle bir arada olduğunuz keyifli anlarınıza eşlik edecek. Benzersiz Pepsi lezzetini hissetmenize olanak tanıyan ürünü, sahip olduğu pet şişe sayesinde uzun süre saklayabilirsiniz.
Birçok soğuk meşrubata lezzet vermesi için kullanılan şeker, günlük enerji ihtiyacınızın önemli bir kısmını karşılamanızda etkin rol oynar. Üründe yer alan kafein, daha aktif bir gün geçirmenize yardımcı olur. Ayrıca buzdolabında soğutulduktan sonra servis edilen gazlı içecek, sıcak yaz günlerinde susuzluğunuzu gidermenin en keyifli yoludur. Küçük büyük hemen herkesin büyük beğeniyle tükettiği ürünü, akşam yemeklerinin ve öğle arası atıştırmalarının yanında rahatlıkla tüketebilirsiniz. Eğlenceli aile sohbetlerine eşlik edecek içeceği, misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. Kapaklı yapısı sayesinde kullanıldıktan sonra şişede kalan Pepsi, tazeliğini ve içindeki gaz miktarını muhafaza eder.
1 litrelik kullanışlı ambalajlardan oluşan dörtlü paket şeklinde sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (Ş)* Veya Fruktoz-Glukoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Renklendirici (Amonyum Sülfit Karamel), Asitlik Düzenleyici (Fosforik Asit), Kafein (0,1 G/L), Aroma Vericiler (Doğal). *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-Glukoz Şurubu Ambalaj Üzerine Kodlanmıştır.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pepsı-Cola Serv.Ve Dağ.Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-001811

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 43 2
Enerji (kj) 182 2
Karbonhidrat (g) 10.7 4
Şekerler (g) 10.7 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız