Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Ferahlık 3 L #30221841 | CarrefourSA
Marka: PERWOLL

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Bakım Ferahlık 3 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • Perwoll Bakım & Ferahlık, modern ve sentetik karışımlı kumaşlara özel olarak üretilmiş jel deterjandır.
  • Deo-tech® teknolojisi ile kötü kokuları hapsederek çamaşırlarınızda giydiğiniz andan itibaren 24 saat ferahlık sağlar.
  • İlk yıkamadan itibaren fark edilen formülüyle giysilerinize doku bakımı yaparak onların şeklini korur, tüm kumaş türlerinde ve her renkte çamaşırlarınızda etkin hijyen ve kalıcı ferah koku sağlar. 
  • Perwoll sıvı çamaşır deterjanı, tavsiye edilen 20°C ile 60°C arası sıcaklıkta yıkandığı takdirde suda hızlı çözünerek çamaşırlarınızda herhangi bir kalıntı bırakmaz.
  • Kullanım talimatları doğrultusunda ve düzenli kullanımda, gözle görülür doku güçlenmesini fark edebilir, bakım ve ferahlığın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

 

Modern ve sentetik karışımlı kumaşlara sahip giysilerinizde bile 24 saat ferahlığı hissedin! Perwoll Bakım & Ferahlık, modern ve sentetik karışımlı kumaşlara özel olarak üretilmiş jel deterjandır. Deo-tech® teknolojisi ile kötü kokuları hapsederek çamaşırlarınızda giydiğiniz andan itibaren 24 saat ferahlık sağlar. İlk yıkamadan itibaren fark edilen formülüyle giysilerinize doku bakımı yaparak onların şeklini korur. Perwoll sıvı çamaşır deterjanı, tavsiye edilen 20°C ile 60°C arası sıcaklıkta yıkandığı takdirde suda hızlı çözünerek çamaşırlarınızda herhangi bir kalıntı bırakmaz. Tüm kumaş türlerinde ve her renkte çamaşırlarınızda etkin hijyen ve kalıcı ferah koku sağlar. Kullanım talimatları doğrultusunda ve düzenli kullanımda, çamaşırlarınızda gözle görülür doku güçlenmesini fark edebilir, bakım ve ferahlığınrahatlığını yaşayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız