Peynirli Poğaça 4 Adet #20000161 | CarrefourSA

Peynirli Poğaça 4 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
41,90 TL 36,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Peynirli Poğaçax4

Süt ve kahvaltılık bölümünde kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak bir poğaça seçeneği sizleri bekliyor. Peynirli poğaça x4 ile kahvaltılarınızı daha da kolaylaştırabilirsiniz. Özellikle çalışan bireylerin tercihi olan poğaçalar için çok da uzağa gitmenize gerek kalmadı. Bir seferde 4 adet poğaça satın alarak hem kendi kahvaltınızı hem de sevdiklerinizin kahvaltılarını tatlandırabilirsiniz. Zahmetsizce yapabileceğiniz öğünler için ambalajlı poğaçalar CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.

Peynirli poğaça x4 satın almak için ziyaret etmeniz gereken reyon simit, poğaça ve tatlı çörekler reyonudur. Buradan ihtiyacınız olan poğaçaları temin edebilirsiniz. İş hayatında her gün kahvaltı hazırlamakta zorlanabilirsiniz. Ya da aileler için çocukların günlük isteklerine yetişmek zor olabilir. Hazır ve ambalajlı hamur işi ürünlerimiz tam da bu noktada ailelerin ve çalışanların yardımına koşuyor. Paket içinde ve korunaklı olması nedeniyle belli bir süre saklayabilirsiniz. Dolabınıza attığınızda dilediğiniz zaman çıkarıp servise hazır duruma getirebilirsiniz. Üstelik tek seferde 4 adet ürün satın alarak saklama koşulları nedeniyle bu ürünü birkaç gün kullanma şansına sahip olacaksınız. Sizler de kahvaltı telaşından kurtulmak ya da işe gidermek yanınıza ilave gıda almak istiyorsanız tek yapmanız gereken ilgili reyonlardan ürünümüze ulaşmak olacaktır.

İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU, MARGARİN ((BİTKİSEL YAĞLAR (DEĞİŞEN MİKTARLARDA PALM,PAMUK,KANOLA,AYÇİÇEK),SU ,EMÜLGATÖR(BİTKİSEL YAĞ ASİTLERİNİN MONO-DİGLİSERİTLERİ),TUZ,(EN FAZLA %0,17),KORUYUCU(POTASYUM SORBAT),ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT)TEREYAĞI AROMA VERİCİSİ,VE RENKLENDİRİCİ (BETA KAROTEN),SÜT,ŞEKER ,MAYA(SACCHAROMYCES CEREVİA),%15 BEYAZ PEYNİR ,İÇME SUYU,YUMURTA,MAHLEPKATKI MADDESİ((DEKSTROZ,GLUTEN ,EMÜLGATÖR,(E472e) ANTİOKSİDANT(ASKORBİK ASİT),ENZİMLER(FUNGAL ALFA AMİLAZ,HEMİSELÜLOZ )),TUZ,

Alerjen Bileşenler
Gluten,yumurta,süt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet