Pınar Çocuk Sütü 1 L #30421266 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Çocuk Sütü 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
53,00 TL

adet

Pınar Çocuk Sütü 1 L

Çocuklarda büyüme ve gelişme ortalama 1 - 4 yaş aralığında tamamlanır. Fiziksel ve bilişsel gelişimleri açısından bu süreçte yeterli ve dengeli beslenmeleri önemlidir. Pınar Çocuk Devam Sütü serisini hem çocukların güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturması hem de yeterli ve dengeli beslenmesini desteklemek için üretir. Bağışıklık sistemi güçlü olan çocukların vücudu mikroplara karşı daha dayanıklıdır. Zengin içeriği ile Pınar Devam Sütü, vitamin kaynağıdır. Bu yüzden 1 yaşından büyük çocukların bebek devam sütü içmeleri de sıklıkla tavsiye edilir. Çocuklar için önemli olan kalsiyum ile diğer vitamin ve mineralleri yeterli miktarda alabilmeleri için her gün Pınar Çocuk Devam Sütü 200 ml içirebilirsiniz. Günde iki bardak devam sütü ile; C ve K vitamini ihtiyacının tamamı, kalsiyum ihtiyacının %60’ı, demir ihtiyacının %32’si, B12 ihtiyacının %67’si, B6 ihtiyacının %60’ı, folik asit ihtiyacının %48’i, E vitamini ihtiyacının %88’i, D vitamini ihtiyacının %86’sı, A vitamini ihtiyacının %60’ı, potasyum ihtiyacının %42’si, magnezyum ihtiyacının %47’si, biotin ihtiyacının %48’i ve çinko ihtiyacının %72’si karşılanır. Çocuklarınız sütü çok seviyorsa Pınar Çocuk Devam Sütü 500 ml büyük boy ambalajı veya dörtlü ekonomik paketi ile Pınar Çocuk Devam Sütü 4x500 ml size yardımcı olur. Sürekli süt tüketen çocuklar için kolay içim ambalajında Pınar Çocuk Devam Sütü 6x200 ml seçeneği tercih edilebilir. Tatlı süt seven çocuklar için de Pınar Çocuk Devam Sütü Ballı 500 ml seçenekleri ile sunulan devam sütleri ile çocuğunuzun büyümesini destekleyebilirsiniz. Pınar Devam Sütü fiyatı ambalaj seçeneğine göre farklılık gösterir.

Ürün Özellikleri

  • 1 litre
  • Çocuk devam sütü

Online alışverişin doğrusu CarrefourSA.com ile binlerce ürün tek tıkla kapında!

İçindekiler Bilgisi
Pastörize yağlı inek sütü, su, laktoz, maltodekstrin, fruktoz, prebiyotik lif ( frukto-oligosakkarit),mısır yağı, vitamin ve mineral toz karışımı [vitaminler ( C vitamini (Sodyum-L-askorbat), E vitamini (DL-alfa tokoferol asetat), niasin (Niko

Alerjen Bileşenler
Süt ve Süt Ürünleri

Muhafaza Şartları
Ambalaj açılmadan normal oda sıcaklığında son kullanım tarihine kadar muhafaza edilebilir. Açıldıktan sonra budolabında muhafaza ediniz ve 2 gün içinde tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pınar Süt Mamulleri Sanayi Anonim Şirketi Kemalpaşa Caddesi No:317 Pınarbaşı Bornova İzmir Türkiye

İşletme Onay No
TR-35-K-010530

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 66
Enerji (kj) 277
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 1.8
Karbonhidrat (g) 8
Şekerler (g) 6
Lif(g) 0.6
Protein (g) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız