Porçöz Leke Çıkarıcı Sıvı Premium 1000 ml #30260804 | CarrefourSA
Marka: PORÇÖZ

Porçöz Leke Çıkarıcı Sıvı Premium 1000 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,95 TL

adet

Pamuklu, yünlü, sentetik kumaşlar, renkli ve beyaz çamaşırlar, halı, kilim, tül, perde ile koltuk ve kanepe döşemelerindeki leke ve kirlere karşı etkilidir. Ayrıca çamaşır makinenizin deterjan gözüne ekleyip, çamaşır deterjanınızın etkinliğini arttırabilirsiniz.

Kumaşlar ve çamaşırlarda: Lekenin bulunduğu alana doğrudan uygulayınız. En fazla 10 dakika bekledikten sonra ölçekli kapaktaki tırtıklı yüzeyle kire müdahale ederek çitileyiniz. Ardından elde veya çamaşır makinesinde yıkayınız.

 

Döşemelerde: Lekenin bulunduğu alana doğrudan uygulayınız. En fazla 10 dakika bekledikten sonra ıslak bir bez veya sünger ile temizleyiniz. Sonrasında bol su ile durulayınız.

 

Deterjanla kullanım: Çamaşır makinesinin deterjan gözüne deterjanınızı koyduktan sonra kapaktaki işaretli ölçüye göre (60 ml.) Porçöz Leke Çıkarıcı ilave ediniz. 40 dereceye kadar olan yıkama programlarında kullanmanız tavsiye edilir. Daha zorlu lekeler için ölçekli kapağı 100 ml.’ye kadar doldurunuz ve kullanınız.

Deri, süet, ipek ve sadece kuru temizleme gerektiren kumaşlarda kullanmayınız.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız