Pril Gold Jel Yağ Çözücü 540 Ml #30217968 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Gold Jel Yağ Çözücü 540 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Pril'in en iyi jel formülü Pril Gold Jel ailesi ile tanışın! Pril Gold Jel Yağ Çözücü, derinlemesine temizlik sağlayan formülü ile en zorlu yanmış ve kurumuş kirlere nüfuz ederek temizler. Bulaşıklarınızda 2 kata kadar daha fazla parlaklık sağlar. Çok yönlü aktif formülü düşük sıcaklıklarda bile aktifken aynı zamanda kısa programlarda da  etkilidir. Benzersiz çift bölmeli hazneye sahip pratik ambalajı ayarlanabilir dozaj ile kolay kullanım avantajı sağlar. Geliştirilmiş jel formülü bulaşıklarınız için cam ve desen koruması sunar. Pril Gold Jel Yağ Çözücü, her yıkamada mükemmel temizlik sağlar.

 

Pril'in en iyi jel formülü Pril Gold Jel Yağ Çözücü, derinlemesine temizlik teknolojisi ile inatçı kirlere nüfuz ederek temizler.

 

2 kata kadar daha fazla parlaklık sağlar.

 

Benzersiz çift bölmeli haznesi ile; yanmış kirlere karşı ekstra güçlü formül ve kuvvetli yağ çözme performansını bir arada sunar.

 

Pril Gold Jel Yağ Çözücü, kısa programlarda bile bulaşıklarınızda kalıntı bırakmadan tamamen çözünür, etkili temizlik sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız