Primanova Banyo Tabure Beyaz #30192558 | CarrefourSA
Marka: PRİMANOVA

Primanova Banyo Tabure Beyaz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
354,90 TL 249,99 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
M-Kv18-01 Banyo Tabure Beyaz

Banyo saatlerine güvenle konfor katacak bir ürün arayışı içindeyseniz, Primanova M-Kv18-01 Banyo Tabure'yi deneyebilirsiniz. Üstelik beyaz rengiyle ön plana çıkan M-Kv18-01 Banyo Tabure'sinin zarif ve minimal tasarımını da çok seveceksiniz!

M-Kv18-01 Banyo Tabure, 4 adet toz boyalı çelik borunun konforlu bir oturma alanıyla birleştiği bir ürün. 32 santimetre çapa sahip oturma yüzeyi ve 45 santimetre toplam boyu ile herkesin rahatlıkla kullanabileceği fonksiyonellikte. Yukarı doğru ilerlerken kenarları yuvarlanan borular, daire şeklindeki oturma alanı ile hoş bir uyum yakalıyor. Taburenin zemin ile temas ettiği ayak noktaları ise kaymayan yapıları sayesinde banyo sırasında oluşabilecek kazaların önüne geçiyor. Siz de M-Kv18-01 Banyo Tabure'yi dilerseniz oturarak rahat bir şekilde banyo yapmak için isterseniz de banyo sırasında ihtiyaç duyacağınız eşyaları koyacağınız minik bir sehpa gibi kullanabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız